Записи от охранителни камери показват момента, в който бившата любовница

...
Записи от охранителни камери показват момента, в който бившата любовница
Коментари Харесай

ВИДЕО закова българка, пребила и ограбила вдовицата на любовника си

Записи от охранителни камери демонстрират момента, в който някогашната държанка на Майкъл Уинър си потегля от къщата на вдовицата му, откакто я пребила и ограбила бижута и предмети на изкуството, написа Дейли Мейл, представен от Блиц.

Личният треньор Гергана Георгиева решила, че вдовицата на господин Уинър, Джералдин е получила незаслужено наследството му, на което тя имала право, тъй че нахлула в неговия апартамент в Найтсбридж и го ограбила, чу съдът.

48-годишната Георгиева имала тригодишна връзка със световноизвестния режисьор Уинър, преди той да се ожени за актуалната си брачна половинка през 2011 година, само че българката набедила 81-годишната си съперничка за „ зла магьосница “.

След като Георгиева нахлула в жилището на госпожа Уинър през 2015 година, с цел да вземе това, което тя наричала „ обезщетение “, госпожа Уинър отишла в предаването „ Криминален часовник “ на Би Би Си, с цел да опише за своя смут.

Програмата излъчва фрагменти за видеонаблюдение, на които се вижда Георгиева - прикрита в тъмна перука и огромна широкопола шапка - по какъв начин влиза и излиза от парцела, където тя чакала госпожа Уинър да изхвърли боклука, с цел да нахлуе.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР