Записалият три мача за националния отбор на Полша Гжегош Сандомиерски

...
Записалият три мача за националния отбор на Полша Гжегош Сандомиерски
Коментари Харесай

Спряган за Армията дойде за едно кафе в София и си тръгна без договор

Записалият три мача за националния тим на Полша Гжегош Сандомиерски се разминава на този стадий с трансфер на " Армията ". Както е известно, в полските медиите през вчерашния ден се появи информация, че вратарят на Краковия е договорил персоналните си условия с управлението на ЦСКА-София и прехвърлянето му в Борисовата градина е въпрос на време.

Според сътрудниците от " Блиц " обаче Сандомиерски към този момент е надалеч от прекосяване в редиците на Стамен Белчев. Вчера Гжегош дойде в столицата, пи едно кафе и се прибра в Полша без контракт. Причината - мениджърски игри. Шефовете на Краковия са дали " зелена " светлина на един футболен сътрудник да договаря за прехвърлянето, до момента в който различен е декларирал на управлението на ЦСКА-София, че може да докара Сандомиерски без пари на " Армията ".
Grzegorz Sandomierski ma odej z Cracovi do CSKA Sofia!!!!!!! pic.twitter.com/lqQId1uG9h
— Patryk Fuczko (@FuczkoPatryk) February 14, 2018 Първоначалните упования бяха, че Сандомиерски ще приключи контракта си с Краковия и ще дебаркира на " Българска войска " като свободен сътрудник. Оказа се обаче, че отборът от Екстракласата няма да пусне вратаря без пари и желае за него трансферна сума. " Червените " шефове отсекли, че трансферна сума няма да платят и Сандомиерски бързо потегли назад към Полша. 28-годишният вратар ще продължи да бъде част от Краковия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР