Запис на телефонен разговор с глас, силно наподобяващ Бойко Борисов

...
Запис на телефонен разговор с глас, силно наподобяващ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Появи се скандален запис на Борисов и Румяна Бъчварова за Турски поток

Запис на телефонен диалог с глас, мощно наподобяващ Бойко Борисов три дни преди визитата му в Москва на 30.05.2018 година Записът демонстрира, че Борисов е знаел, че ще бъде „ натиснат “ и уговарян за нещо.
ЗАПИСА ЧУЙТЕ: 

Записът демонстрира, че Борисов е знаел, че ще бъде „ натиснат “ и уговарян за нещо, от което нещата могат да се „ сговнят “.

Любопитно е, че пет дни преди този момент президентът Радев е бил на посещаване в Сочи, където е разговарял с Путин по тематиката за газов план.

През 2019 година Договорът за трасето на Балкански/Турски поток сред „ Булгартрансгаз “ и съветската страна става факт.

Този факт – издигнатия газопровод, е разследване от политически решения и надлежно „ натискане “ от Кремъл и Путин.

Ето какво споделя индивидът, чийто глас доста наподобява на този на Борисов:

„ Добре, айде… Къде заминавам… Да… (някой му приказва по телефона) Не желая да му приготвям, но… това е така… само че след срещите на разнообразни равнища, може да ни натискат за нещо, само че аз им отхвърлих, само че след това мога да бъда сговнен. Ето това може да отмятаме шест, седем, осем до момента в който се проведат дълбоките срещи като се разберем с Путин, че би трябвало да има и ще има… И по тази причина ни би трябвало хотела…, да има резеревиран хотел, с цел да му кажа, нали в случай че има какво да се договаряме още сигурно… Защото нали, както аз запитвам какво сподели тоз, какво сподели оня, какво споделиха еди кво си, ще го приготвя за това, какво мислим. А по-късно като ги знам какви са руснаците, те ще ни закачат още от вечерта и нит можем да се разхождаме, нито да моем да вечеряме като хората… Така че най-добре си е да… във вторник, на следващия ден аз ще се заповядвам, във вторник на обед ще създадем към 12 някъде и следобед… в 12 часа ги правим……… (тук има изречение, което не се разбира)… До 12 часа можем да създадем ревизия, обиколка. Ще го създадем по-рано и така… И тогава към този момент, като има резервирани хотел, постоянно можем да се разпределим, в случай че ме разбираш. Ако пък с другите сме се разбрали то тогава Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ще е по-снизходително за отидеме да вечеряме някъде. От тази позиция в края на краищата ще отидем едната вечер, а на сутринта ставаме и си тръгваме… Ако пък вземе нещо възникне… дето се вика ние вечерта, в случай че остане празно време, ще видиме и Българския културен център, който имаме там. Можем да отидем и при… и толкова. Така, че му кажи на (игумена)… да вземем една хубава икона и една връзка от европредседателството с монета… каквото такова. Така че виж за хотела… и айде “. 

Припомняме, че следствие на гражданското съдружие БОЕЦ по време на строителството на Балкански/Турски поток през България потвърди, че то е осъществявано от съветски и беларуски компании и съвсем всички строители са руснаци и някакъв % беларуси.

Охраната на обектите също е от руснаци, въоръжени с огнестрелно оръжие.

Досега нито една институция не е направила инспекция на тези обстоятелства.

По време на 47-ото Народно заседание депутати от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ предложиха да се сътвори комисия, която да проверява плана Балкански/Турски поток на българска територия.

Поради рухване на държавното управление и насрочване на предварителни избори това не се случи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР