Запазването на северозападна България стартира от Кула, над 100 доброволци

...
Запазването на северозападна България стартира от Кула, над 100 доброволци
Коментари Харесай

Съхраняването и спасяването на Северозапада започна от град Кула!

Запазването на северозападна България започва от Кула, над 100 доброволци се включиха в акцията "СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ " два дни разчистване на градският парк град Кула. Мероприятието се организира на 30/31 март, събота и неделя, почистени бяха няколко декара от боклуци, изрязани десетки шубраци, сухи дървета и треви, извозени са стотици чували и десетки ремаркета. Специални медали за присъединяване и възторг получиха най - дребните сладури, а всички получиха лакомства и питиета от спонсорите на акцията.

Целта на самодейността и дребна част от СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ е да избави градският парк на град Кула и да усили чистите площи, да се грижи за околната среда, да популяризира положителните практики за понижаване на отпадъците и поддържане на чиста околна среда.

Стотици жители и посетители на града излязоха от домовете си, с една цел - по-чист парк и по положително бъдеще за децата ни.

Организаторите на акцията изрекоха благоданорност на:

Хората от града и на хората, пропътували километри, на най-малките, които не отстъпиха по възторг на родителите си, на момчетата с косачките, храсторезите и щилките.

На Община Кула и на общинското дружество за извозването на отпадъците и съдействието!

На всички известни публицисти и музиканти с поддръжката в медиите стартирали смяната на Северозападна България към Северозапазена България, с цел да поддържат благотворителната самодейност СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ.

На спонсорите, и всеки отделил част и сума от фамилията си!

Средствата, събрани досега са над 1000 лв..

Инициативата се организира на 6/7 април всеки месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР