Запазваме регистрационните табели на автомобила, когато сменяме на постоянния си

...
Запазваме регистрационните табели на автомобила, когато сменяме на постоянния си
Коментари Харесай

Одобриха големи промени за шофьорите, вижте новите правила

Запазваме регистрационните табели на автомобила, когато сменяме на непрекъснатия си адрес. Това планува една от ограниченията на държавното управление за улеснение на жителите и бизнеса, написа " Телеграф ".

Кабинетът утвърди пакет с общо 1528 ограничения за възстановяване на административното обслужване. Отпада нуждата от промяна на регистрационните табели на коли при промяна на непрекъснатия адрес на притежателя и при пазаруване на автомобил с регистрация в друга област. По прилика с отпадането на декларирането на нов автомобил, пък подаването на данъчни заявления в общините при придобиване на парцел ще бъде прекратено, са разписали от " Дондуков " 1.

При изповядване на договорка нотариусът ще вписва договорката в Имотния указател, а общините ще издават и дуостоверение за раждане единствено на база уведомлението на шефа на съответната болница, подадено по електронен път. Ще се прегледа и алтернатива уверение за раждане и препис-извлечение от акт за гибел могат да се получават непосредствено от лечебното заведение, а не да се върви в общината.

Помислено е и за понижаване тежестта върху бизнеса. Едно от най-масовите услуги е даване на уверение за характерности на аграрни земи, която се дава над 500 000 пъти годишно. Вече тази информация ще се прави посредством служебна инспекция в регионите с кадастриална карта. Общо 322 услуги ще бъдат заличени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР