Запазва постовете на президент и изпълнителен директор на AMDД-р Лиза

...
Запазва постовете на президент и изпълнителен директор на AMDД-р Лиза
Коментари Харесай

Лиза Су влиза в борда на директорите на Cisco

Запазва постовете на президент и изпълнителен шеф на AMD

Д-р Лиза Су ще въздейства съществено и върху развиването на Cisco като член на борда на шефовете
(снимка: AMD)

Д-р Лиза Су, президентът и основен изпълнителен шеф на AMD, става част от борда на шефовете на Cisco, оповестиха от мрежовата корпорация. Същевременно тя резервира постовете си в разработчика на процесори.

Бизнес водачеството на доктор Су и нейният опит в полупроводниковата промишленост се чака да допринесат значително за активността на Cisco и развиването на нововъведения в областта на 5G, акцентират в публично изказване от американската компания.

Лиза Су постъпи в AMD през 2012 година и две години по-късно стана президент и основен изпълнителен шеф на компанията. Тя е част и от борда на шефовете на AMD. Преди това Лиза Су заема инженерни и управнически позиции във Freescale Semiconductor, IBM и Texas Instruments.
още по тематиката
Cisco е водеща компания на пазара за мрежи и телекомуникации и съперник на израелската Mellanox, която е в развой на усвояване от Nvidia. Последната е главният съперник на AMD на пазара за графични карти.

В момента Cisco има пазарна капитализация от 201,38 милиарда щатски $. За съпоставяне, пазарната капитализация на AMD е 54,68 милиарда $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР