Запазилият мястото си във футболния елита Вердер (Бремен) благодари на

...
Запазилият мястото си във футболния елита Вердер (Бремен) благодари на
Коментари Харесай

Вердер благодари за оказана помощ с цял камион бира

Запазилият мястото си във футболния елита Вердер (Бремен) благодари на полузащитника на Унион (Берлин) Феликс Кроос, като му изпрати цялостен камион с бира. Подаръкът идва, откакто тимът от Берлин направи огромна услуга на “бременските музиканти” в борбата за оцеляване в Бундеслигата, побеждавайки в последния кръг директния съперник Фортуна (Дюселдорф) с 3:0.

“Наистина през вчерашния ден цялостен камион с бира дойде на стадиона, като имаше и писмо, адресирано особено до мен”, съобщи 29-годишният брат на Тони Кроос.

Феликс Кроос, който прекара 6 години във Вердер сред 2010 и 2016-а, призна преди последния мач от сезона в Бундеслигата, че желае да помогне на някогашния си тим в битката за оцеляване в елита. Така и стана, откакто Унион надви над Фортуна и по този метод изпрати тима от Дюселдорф във Втора Бундеслига, а Вердер се изкачи до 16-та позиция и стигна до бараж. В плейофа отборът на Илия Груев се оправи с втородивизионния Хайденхайм.
 Унион избави Вердер и прати Фортуна във Втора Бундеслига (видео)
Кроос добави, че е “много приятно” да може да помогне на Унион и е просто съвършено, в случай че по-късно има опция да отпразнува с бира, като по този метод благодари на някогашния си тим за подаръка.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР