Запалянковци на Тотнъм са подготвили неприятна за ръководството изненада по

...
Запалянковци на Тотнъм са подготвили неприятна за ръководството изненада по
Коментари Харесай

Фенове на Тотнъм наеха самолет, за да покажат какво мислят за ръководството

Запалянковци на Тотнъм са подготвили неприятна за управлението изненада по време на днешното дерби на Северен Лондон с Арсенал. Феновете са организирали акция, при която аероплан ще прелети над стадиона, носейки транспарант с надпис “ENICandLevyOutNow” (от англ. - ENIC и Леви вън сега), адресиран към президента Даниел Леви и неговата компания ENIC International Ltd, която е притежател на клуба.

Привържениците са недоволни от работата на боса, като упрекват него за слабия сезон. Четири кръга преди края “шпорите” са чак десети и няма да играят в Шампионската лига.

“Вярваме, че този наш митинг е нужен, тъй като от тим, който игра край в Шампионската лига и съвсем е бил на равнището на Ливърпул, към този момент сме с 10 крачки обратно - разяснява представител на почитателите пред “Телеграф”. - Бяхме и пред Арсенал в класирането, а към този момент сме зад тях. А това е клуб, който единствено за този сезон смени трима мениджъри. Леви и ENIC би трябвало да влагат в клуба, с цел да можем да се борим за титли.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР