Запалих автомобила, за да може да се размразят стъклата. Минавайки

...
Запалих автомобила, за да може да се размразят стъклата. Минавайки
Коментари Харесай

Бивши Затворници Нападнаха Вера Докато Чисти Джипа Си От Снега В Люлин! Вижте Само Какво Се Случи, Екшънът Е Страшен!

„ Запалих автомобила, с цел да може да се размразят стъклата. Минавайки от дясната страна на автомобила, почиствайки го, внезапно се нахвърли някакво лице върху мен. Той ме хвана откъм гърба с тази част на ръката си, събори ме на земята и стартира да ме стиска, опитваше се да ме души. Започнах да крещя да се съпротивлявам. И той потегли да бяга ”, споделя Вера Таир пред Нова телевизия.

Вера почнала да го гони. Но нападателите се оказват двама. Вторият се пробва да открадне джипа й.

Чувайки, че откъм гърба колата почва да ръмжи, се усетих какво се случва. Първата ми мисъл беше да си взема чантата. Взех си чантата с лявата ръка и видях чадъра, който беше подложен и с дясната ръка започнах да го блъскам и да го ръгам и да му крещя, излизай, излизай. На него му загасна колата. Въртя, въртя, въртя, потеглих да влизам с единия крайник, само че той към този момент възпламени и аз полетях и паднах ”, прибавя Вера Таир.

Подава сигнал на 112. Следва гонка. Полицаи от девето районно потеглят по петите на автокрадците и ги засичат на столичен бул..

„ Забелязвайки ни стартира с рискови маневри сред останалите участници в придвижването да се пробва да ни избяга. Светофарът светеше алено, колите бяха спрели. Той влизайки в насрещното, се опита да изпревари цялата колона и просто към този момент завоя беше прекомерно изострен, не можа да го вземе и се качи на бордюра ”, изяснява Явор Георгиев, служител на реда в 9-о районно полицейско ръководство.

Крадците слизат от джипа и бягат. Единият е арестуван единствено 15 минути след кражбата. Другият се търси.

И двамата са някогашни пандизчии. С богато досие. За грабежи.

„ Не е оказал опозиция. Просто сподели, че му трябвали пари. Щял да вземе 2000 - 3000 лева по бързо. Разбрахме, че същото лице се търси за обир, осъществен на 21 март, на жена, която са й дръпнали обеци от ушите ”, изяснява Тончо Михайлов, служител на реда в 9-о районно полицейско ръководство.

Кражбите на коли с работещ мотор са двойно повече спрямо предходната година, признават от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР