Запаленият тази нощ „Лексус“ във Враца е на общинския съветник

...
Запаленият тази нощ „Лексус“ във Враца е на общинския съветник
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Запаленият „Лексус“ във Враца е на общинския съветник Мирон Драганов

Запаленият тази нощ „ Лексус “ във Враца е на общинския консултант от Българска социалистическа партия Мирон Драганов Иванов, научи извънредно организация BulNews.
Пламъците са избухнали в ранните часове на нощта, в 23.55 часа.

Отмъщение с огън! Драснаха клечката на „ Лексус “ във Враца, полицията търси причинителя /снимки/

Новината бе доказана от самия пострадал пред медията ни. Пред наш кореспондент той описа, че това не е първият случаи, в който е бил заплашван, да напусне локалния парламент. Тази нощ, обаче, заканите са станали действителност.
Преди към 3 месеца той е получил писмо, което гласяло, че ще бъде разпален магазинът му за месо в центъра на Враца, а по-късно намерил и туба с бензин под колата си.
Тогава той е алармирал в полицията и е стартирано следствие, а преди месец е получил писмо от прокуратурата, че то се приключва заради ненамиране на причинителя.
„ Тъкмо нещата се бяха успокоили и всичко стартира още веднъж “, съобщи пострадалият.
Това е третият мандат на общинския консултант, а повода за палежа пред наш кореспондент той дефинира като „ политически игри “.
Местният сенатор добави още, че неговите сътрудници Бойко Ничев и Лъчезар Генов също са получавали писмени закани, с цел да се отдръпват от общинския съвет.
„ От нашата листа влязохме 5 индивида. Ако аз се откажа, незабавно влиза идващия. Ако се откажат и сътрудниците, които получаваха закани – на техните места влизат други “, показа Мирон Драганов.
По негови думи след палежа автомобилът е негоден. Унищожени са мотора, скоростната кутия, купето и таванът. Униформените са създали оглед на местопроизшествието, който е траял към 2 часа и е публикуван протокол, а тази заран пострадалият е бил разпитан.
„ Надявам се този път причинителят да бъде хванат “, сподели той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР