Запалените любители на шах и карти вече имат към какво

...
Запалените любители на шах и карти вече имат към какво
Коментари Харесай

Задължително си купете това, ако обичате да играете шах, табла и карти

Запалените фенове на шах и карти към този момент имат към какво да се стремят: английска компания сътвори неповторим геймърски стол с умни джаджи, които да оказват помощ на притежателя по време на игра.

Уникалната мебел има зашеметяващата цена от 2.999 паунда (около 7920 лева – бел.ред.). Впечатляващият шезлонг съставлява индивидуален диван с разтягаща се долна част, в която са скрити сгъваема маса за игра на типичен настолни игри, преносима шахматна дъска, място за предпазване на карти за игра и даже антична пръчка за крупие.
Задължително прочетете това, в случай че вярвате в астрология
Хората, които имат вяра в астрологията, са склонни да бъдат по-малко интелигентни по отношение на всеобщото схващане, и по-нарцистични от междинното...

Без да става, притежателят на стола може да се разпорежда с разгъваема зона за подготвяне на питиета, цялостна с всички такъми за приготвянето на коктейл - шейкър, цедилка, бъркалка, и други

Ръчно направеното, креслото е тапицирано със зелено кадифе и е снабдено с медни акценти, подобаващи за най-претенциозните геймъри. Столът има и прибиращи се рамена, които да държат карти за игра, с цел да са свободни ръцете на притежателя, а това му разрешава да се наслаждения на прясно приготвената си напитка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР