Запалената от мъжа си жена е издъхнала рано тази сутрин,

...
Запалената от мъжа си жена е издъхнала рано тази сутрин,
Коментари Харесай

Почина жената, запалена от мъжа си. Синът й: Баща ми заплашваше, че ще направи това

Запалената от мъжа си жена е издъхнала рано тази заран, заяви NOVA. Тя бе с над 90% изгаряния и бе превозена в „ Пирогов”.

Трагедията се разигра във врачанското село Три кладенци. Мъжът, с който 42-годишната Татяна Петрова живеела повече от 30 години на брачен начала, я изчакал да заспи, влезнал в фамилната спалня, полял я с бензин и я запалил.

Жената е горяла най-малко четвърт час, до момента в който успее да излезе сама на двора, с цел да се опита да се самозагаси на чешмата. Писъците ѝ били чути от сина ѝ и двама негови другари, които ѝ оказали първа помощ.

Жената е призната в „ Пирогов “ в кома, сложена е била в специфична водна камера и на командно дишане, описаха околните ѝ. Въпреки напъните на медиците в клиниката, тази заран дамата е умряла.

Информацията беше доказана от кмета на селото Светлан Симеонов, който оказва помощ на синовете на умрялата жена да провеждат погребението. Съпругът принудител е в ареста.

Село Три кладенци е шокирано от неописуемата свирепост.

На улица „ Роза” фамилията се нанесло, откакто Татяна купила къщата с заем. До през вчерашния ден минавала приблизително по 90 км до Мездра и назад, с цел да работи и да изплаща заема. Във вторник вечерта си легнала рано, тъй като трябвало да става в 3 часа за нощна промяна.

„ Често съм чувал да се карат. Той беше споделил, че ще я възпламени, само че ние не вярвахме на думите му. Все отново ни е баща”, разяснява синът на тежко потърпевшата жена Милен Татянов. Той и двама негови другари първи чуват писъците на горящата жертва.

На помощ се притичват още хора. Часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи.

„ Аз, каквото съм видял, това не се не помни в никакъв случай. Това е нещо ужасно”, споделя кметът Светлан Симеонов.

Това не е първото посягане над дамата. Преди време нападателят отрязал косата ѝ с нож. После опитал да я удави в язовира. Така прогонил от фамилния дом и огромния си наследник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР