Западното платно на бул. Цар Борис III Обединител в участъка

...
Западното платно на бул. Цар Борис III Обединител в участъка
Коментари Харесай

Тапата до Тунела се мести в западното платно

Западното платно на бул. „ Цар Борис III Обединител ” в сектора от ул. „ Патриарх Евтимий “ до ул. „ Света Петка “ се затваря за придвижване от през днешния ден до 30 ноември. Новината оповестиха от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “. Движението ще се прави в двете посоки в източното платно, което към този момент е отворено.

Причината са строително-монтажните работи по обект „ Ремонт на пътен възел на бул.„ Цар Борис III Обединител ”. Въведена е краткотрайна организация на придвижване, като задачата е да се минимализира напрежението в придвижването. Маршрутите на автобусните линии с номера 9 и 93 от главния вътрешноградски превоз се трансформират.

В посока регион " Тракия " деветката ще минава през Тунела, " Тримонциум " и Военна болница, а рейсовете по линия 93 ще вървят през бул. " Шести септември ", " Източен " и „ Княгиня Мария-Луиза ”. В противоположна посока маршрутът на двете линии остава неизменен.

Промяната стана допустима, защото от през днешния ден градските рейсове потеглят по бул. „ Шести септември “. Там към този момент са завършени строително-монтажните работи в южното платно. В посочения сектор се възвръща маршрутът на автобусни линии №6, 10, 21, 22, 25, 26, 66 и 116, одобрен с общинската транспортна скица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР