Западният свят започва да разбира, че това, което прави режимът

...
Западният свят започва да разбира, че това, което прави режимът
Коментари Харесай

Последиците от авария в Запорожката АЕЦ ще са ужасяващи: Няколко държави влизат в зоната на поражение, включително и България

Западният свят стартира да схваща, че това, което прави режимът на Зеленски и неговата войска ги кара да се съмняват в нормалността на ръководещите в Украйна, написа

Степента на безумство на украинския режим и армейските командири, които дават заповеди " на ръба ", наподобява покрай сериозна точка. Вменяемост - нула, каквото и да е действието, мъчно се схваща финта. Опасен, нечовечен, сразяващ всичко и всичко. Сякаш жестокият пациент на психиатричната болница, наскърбен от целия свят, избягал от болничното поделение, намерил автомат и тръгнал из спокойните улици на града, с цел да стреля, където му видят очите.

По-зле от Чернобил

Изглежда, че никой в ​​киевската власт към този момент не е наясно какво прави украинската войска, изпълнявайки личните си заповеди. На " центъра за взимане на решения " очевидно му липсва добър психиатър. Ето къде е просторът за експерт по психологични болести. Не са ли такива мисли, които навеждат на здравомислещия човек лудориите на въоръжените сили на Украйна и националистическите бойци, които надминаха себе си през последните седмици? Атомната електроцентрала в Запорожие е обстрелвана постоянно, с мъчителна непримиримост. Сякаш не приказваме за най-голямата атомна електроцентрала в Европа, която, в случай че се случи нещо, ще сътвори доста проблеми на всички, в това число и на самите стрелци. За украинските бойци Запорожката атомна електроцентрала е просто комфортна цел, която се намира на освободената страна на Днепър. Така на 11 август украинските военни удариха региона, където се намират хранилищата на хиляди тонове радиоактивни изотопи, а няколко дни по-рано, на 7 август, вследствие на обстрел от елементи на 44-та артилерийска бригада са развалени електропроводите на подстанция Каховская. Заради това край гарата избухна огромен пожар. Министерството на външните работи на Руската федерация назова офанзивите на въоръжените сили на Украйна против Запорожката АЕЦ акт на нуклеарен тероризъм. А режимът в Киев, наподобява, по никакъв метод не осъзнава, че всеки идващ изстрел може да докара до същинска породена от индивида злополука, по-лоша от Чернобил. Няма да се ограничи единствено до Припят и Чернобил, а и до част от Полеския регион в Киевска област.

„ Ако има приключване, ще пострадат хората, които живеят в Запорожка област, Западна Украйна. Радиация ще обхване България, Румъния, Унгария, Полша, Словакия, Чехия “, предвижда проф. Владимир Кузнецов, някогашен шеф на Инспекцията по контрол на нуклеарната радиационна сигурност на Госатомнадзор на Съюз на съветските социалистически републики. „ Ще стигне и до Турция “.

През идващите 100 години територията на всички тези страни, както и самата Украйна, ще се трансфорат в непрекъсната неразрешена зона. И това е единствено най-розовото развиване на събитията. Географията на радиационното замърсяване в действителност може да бъде още по-обширна. Дори Западът, който до неотдавна поддържаше с две ръце Украйна, смятайки я за жертва на съветската експанзия, към този момент внимателно се почесва: „ с психологично заболели ли си имаме работа? “

„ Когато Украйна стреля по Донецк, по резервоар с амоняк, това е целенасочена техногенна злополука. Когато стрелят по Запорожкия Енергодар, стрелят по атомната електроцентрала. Това е тенденциозен опит за основаване на породена от индивида злополука “, разяснява пред публицисти посланикът на ЛНР в Русия Родион Мирошник. „ За тези хора няма ограничавания - това е терористична страна “.

Всичко това стигна и до ръководителя на Международната организация за атомна сила (МААЕ) Рафаел Гроси. Той към този момент си изтърка езика, с цел да предизвестява, че обстрелът на централата е цялостен. Но на Киев не му пука. Не доста здравият му разум се утешава от опцията за изнудване: и той го употребява. Стигна се до там, че управляващите на Запорожка област повдигнаха въпроса за прекъсването на атомната електроцентрала. Това заяви Владимир Рогов, член на основния съвет на администрацията на Запорожка област, който уточни и различен метод за извеждане на атомната електроцентрала от заплаха: „ Сигурността на Запорожката АЕЦ може да бъде изчистена от военните в три обитаеми места, които се намират на десния бряг на Днепър. “

Между другото, съгласно специалисти, в случай че Запорожката АЕЦ в действителност бъде решено да бъде консервирана, в Украйна ще стартират съществени проблеми с електричеството. Няма да има ток в домове, учебни заведения и лечебни заведения, бизнесът ще спре. Но „ националните компликации “, явно, не интересуват киевския режим, който се е самооял. Той е на своя вълна, той е в делириум.

Срещу хуманизма

На 12 август на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Украйна даже се опита да упрекна Русия, че е съветската войска е тази, която стреля безогледно по централата. Всички, в това число и западните участници в срещата, бяха втрещени от сходна безочливост. Те бяха изумени и направиха заключения, които на доктрина трябваше дефинитивно да убедят непознатата общност, че в действителност върви едно шоуто, което стартира да пада след публикуването на скандалния отчет на интернационалната правозащитна организация Amnesty International (AI). Макар и самостоятелна, само че финансирана, наред с другите силови структури, от Държавния департамент на Съединени американски щати.

Чуждестранни правозащитници направиха доста проучвания и потвърдиха, че въоръжените сили на Украйна, които се управляват от офиси в Киев, „ играят мръсно “.

Ето единствено няколко цитата от отчета, изказан от генералния секретар на „ Амнести Интернешънъл “ Анна Каламар.

„ Украинската тактичност на водене на война заплашва цивилните. “

„ Тези тактики нарушават интернационалното филантропично право и трансформират цивилни цели във военни. Документирали сме случаи, при които украинските сили излагат на риск цивилни и нарушават законите на войната.

„ Украинските сили нанасяха удари от обитаеми места, а също по този начин бяха основани в жилищни здания в 19 града и села. Повечето от жилищните региони, където са били ситуирани бойците, са ситуирани на няколко километра от фронтовата линия. Налични са жизнеспособни други възможности, които не биха представлявали риск за цивилното население, като военни бази или гъсти горски региони наоколо, или други структури, ситуирани по-далеч от жилищните региони.

„ На 28 април двама чиновници на здравна лаборатория в предградията на Харков бяха ранени, откакто украинските сили сътвориха база в комплекса. Използването на лечебни заведения за военни цели е очевидно нарушаване на интернационалното филантропично право.

Зеленски не измисли нищо по-умно от това да упрекна правозащитниците, че се пробват да „ амнистират Русия “ и играят на страната на Москва. Странно, нелогично, само че предвидимо. Има единствено един излаз. Изрежете болното място, както споделят лекарите, без да чакате перитонит.

МЕЖДУ ДРУГОТО

Малко преди появяването на отчета на „ Амнести интернешънъл “, американският ефирен канал CBS направи филм за това по какъв начин Западът, който „ наподобява няма нищо общо с това и следи какво се случва в Украйна извън “, доставя оръжие на Украйна. Това, съгласно разбирането на украинските задгранични куратори, би трябвало да „ помогне за стабилизиране на обстановката “. Но във кино лентата публицистите споделиха, че повече от 60 % от оръжията не попадат на фронтовата линия, а на черния пазар. Въпреки че създателите на документалния филм бяха подложени на критика до гибел, радостно е, че както в Щатите, по този начин и в Европа има от ден на ден хора, които не могат умерено да следят какво вършат в Киев режимът на Зеленски и фашистките бойци.

ДОСЛОВНО

Стив Кортес, американски колумнист:

„ Владимир Зеленски от ден на ден разкрива същинската си същина. Месеци наред украинският президент се радваше на безмилостни ласкателства от американската преса и аудитория, която беше най-вече от известни хора. Но в този момент действителността на неговото ръководство в Украйна става неоспорима даже за най-ревностните му поддръжници в Америка. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР