Западният път на коприната е изключително важен за промотиране на

...
Западният път на коприната е изключително важен за промотиране на
Коментари Харесай

Правим общи туристически пакети по Западния път на коприната

" Западният път на коприната " е извънредно значим за промотиране на нашето културно историческо завещание. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова, която бе формален посетител на тематична конференция, съобщи news.bg.

В България има над 40 000 открити артефакти досега, което ни подрежда на трето място след Гърция и Италия, уточни министърът.

Създаденият от Министерството на туризма Регистър на туристическите атракции и онлайн платформата " Аз обичам България ", която започва със 100-те национални туристически обекта, са една част от самодейностите, които следва да се осъществят по " Западния път на коприната ", сподели тя.

Ангелкова се надява форумът да способства за това Световната организация по туризъм да ни гласоподава доверие и да сме хазаин на международен туристически конгрес.

" По пътя на коприната има доста страни, с които можем да обособим общи туристически пакети. Така с останалите страни ставаме едно огромно туристическо семейство. Ние сме втората страна, която е хазаин на конференцията за " По Западния път на коприната " ", акцентира туристическият министър.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР