Западните страни трябва да забранят на всички руснаци да влизат

...
Западните страни трябва да забранят на всички руснаци да влизат
Коментари Харесай

Зеленски: Санкциите срещу Русия са недостатъчни, западните страни да забранят влизането на руснаци

Западните страни би трябвало да забранят на всички руснаци да влизат на тяхна територия, сподели украинският президент Володимир Зеленски в изявление за вестник " The Washington Post ".
Володимир Зеленски, президент на Украйна
Според Зеленски " най-важните наказания са затварянето на границите, тъй като руснаците лишават земя, която принадлежи на някой различен ". Ето за какво те " би трябвало да живеят в собствен личен свят, до момента в който не трансформират философията си ", твърди той. Според Зеленски тази мярка би трябвало да се ползва даже за тези съветски жители, които са напуснали страната в символ на митинг против дейностите на управляващите. " Каквито и да са руснаците <...>, изпратете ги назад в Русия ", добави той.

Според Зеленски " цялото население " на Русия може да бъде подведено под отговорност. " Това население избра това държавно управление и не се бори с него, не спори с него, не му крещи ", сподели той. Украинският президент също по този начин назова към този момент наложените против Русия наказания " слаби " в съпоставяне със затварянето на границите за руснаци за една година и налагането на цялостно ембарго върху покупките на съветски енергийни запаси. /БГНЕС, ТАСС

Киев / Украйна
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР