Западните страни се уморяват от Украйна и й изпращат разочароващи

...
Западните страни се уморяват от Украйна и й изпращат разочароващи
Коментари Харесай

Наблюдател на лвовското издание Zaxid: Западните граждани плащат за ината на украинския президент

Западните страни се уморяват от Украйна и й изпращат разочароващи сигнали, изисквайки да се преценява с действителната обстановка, а не да прави гръмки изказвания, написа Любко Петренко, колумнист на лвовското издание на Zaxid, предава РИА Новости.

Авторът обърна внимание на последните изявления на американските медии. Така от материала на WP следва, че Щатите изискват от Украйна да показва подготвеност за договаряния с Москва. WSJ също заяви за секрети диалози сред съветника по сигурността на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан и помощника на съветския водач Юрий Ушаков и секретаря на Съвета за сигурност Николай Патрушев.

„ Не е изненадващо, че тези изявления към този момент провокираха суматоха в украинската политика и общество “, написа Петренко.

Той счита това обръщение за " не прекомерно прелестно " за Киев и отбелязва, че макар че преди този момент съдружниците са подкрепили Украйна да откаже да договаря с Русия, Западът от ден на ден усеща отмалялост от рецесията.

„ Когато водач на страна, която е потънала в спор, само че в това време съвсем изцяло подвластна от западната помощ, съобщи, че няма да влиза в никакви договаряния, това не доста впечатлява и не се харесва на западния жител “, акцентира създателят.

Той добави, че жителите на страните от НАТО са все по-възмутени от позицията на Зеленски, защото продължаването на рецесията удря жителите на европейските страни. Всъщност те заплащат за ината на украинския президент, а западняците освен оказват помощ на Киев, само че и жертват личния си стандарт на живот, уточни специалистът.

„ И двете публикации служат като самобитно предизвестие към украинското управление да бъде доста деликатно с изказванията си “, написа Петренко, обяснявайки, че думите на Зеленски, ориентирани към вътрешната аудитория, са провокация, която слага съдружниците в неуместно състояние. Наблюдателят акцентира, че Западът заплаща висока цена, като поддържа Киев, макар че не е задължен да му оказва помощ.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР