Западните страни са парализирани от страх от Русия, въпреки че

...
Западните страни са парализирани от страх от Русия, въпреки че
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: В НАТО са парализирани от страх от Русия

Западните страни са парализирани от боязън от Русия, макар че и те към този момент знаят, че съветската войска не е „ втората в света “. Това съобщи Михайло Подоляк, консултант на украинския президент, съобщи организация УНИАН.

 

Само 6-7% от ракетните удари, които Русия нанася, са ориентирани против военни обекти, а останалите са гражданска инфраструктура. Ето за какво Украйна моли западните сътрудници да продължат доставките на системи за противовъздушна защита. Но има избрани проблеми с това, сподели Подоляк.

 

Той означи, че преди всичко Украйна се интересува от американските системи „ Пейтриът “ и френско-италианските системи SAMP-T, защото те са способни да прехващат по-специално балистични хиперзвукови ракети, които Русия употребява интензивно в последно време. „ В същото време сигурно би било хубаво да получим F-16, защото те дейно отработват балистични и въздушно управляеми бомби, употребявани по линията на фронта или в граничните региони. Обясняваме всичко това на нашите сътрудници, има съгласие там “, сподели Подоляк.

 

Страните от Запада, съгласно Подоляк, към момента са обхванати от " парализиращ боязън " от опасността от пълномащабна война, макар че схващат, че Русия към този момент няма " втората войска на света ". Ето за какво страните сътрудници на Украйна са въоръжени с противовъздушна защита, страхувайки се от опасността от удари, вместо да дадат тези системи на Украйна, която ще може да унищожи непосредствения източник на опасността.

 

Досега Украйна не е съумяла да убеди Запада, че прекъсването на Русия на украинска територия е най-хубавият метод за отбрана на останалата част от Европа, сподели Подоляк. Според него един от резултатите на ракетните удари против Украйна е да се поддържа този голословен боязън.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР