Западните страни последователно обявиха санкции срещу Русия, която нахлу в

...
Западните страни последователно обявиха санкции срещу Русия, която нахлу в
Коментари Харесай

Балкански държави поискали от Ердоган да помоли Путин да не спира газа през зимата?

Западните страни поредно оповестиха наказания против Русия, която нахлу в Украйна на 24 февруари и води тази война към този момент месеци наред. В отговор на продължаващите наказания Путин спря доставките на природен газ към европейските страни.

 

Киришджи приказва по време на събитие за честването на 101-вата годишнина от успеха при Сакаря, състояло се през вчерашния ден в Полатлъ, Анкара.

 

„ Първо посетихме Босна и Херцеговина, по-късно Сърбия и Хърватия. Изречението, изразено от президентите и министър-председателите на трите страни, както и от нашите събеседници министри, беше следното: „ Следващата седмица ще бъдете на срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие. Моля Ви говорете с Путин там. Имате положителни връзки и с президента на Азербайджан Илхам Алиев, апелирам, помолете ги да не понижават през зимния сезон течните горива и газа, който доставят “.

 

Президентът Реджеп Тайип Ердоган направи обиколка в Босна и Херцеговина, Сърбия и Хърватия на 6,7 и 8 септември по покана на своите сътрудници. След формалните визити Ердоган съобщи, че те са били осъществени в сериозен интервал от позиция на районните събития.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР