Западните страни, казвайки, че Русия е „затънала“ в Украйна, са

...
Западните страни, казвайки, че Русия е „затънала“ в Украйна, са
Коментари Харесай

Зам.-председателят на Съвета на Руската федерация: Западът може да използва оръжия за масово унищожение в Украйна

Западните страни, казвайки, че Русия е „ затънала “ в Украйна, са подложени на все по-голям напън от вътрешната страна всеки ден. За да оправдаят рецесията пред своите жители, те могат да пуснат в ход такива чудовищни способи, като потреблението на оръжия за всеобщо заличаване на украинска територия. Това сподели за РИА Новости заместник-председателя на Съвета на Руската федерация Константин Косачев.

„ Сега има някаква конкуренция с времето: страните от Запада, на фона на причините, че Русия, съгласно тях, е „ затънала “ в Украйна, в действителност всеки ден те са подложени на възходящ напън от вътрешната страна, а също и в обстановка на цугцванг, когато е належащо да се подхващат още по-строги наказания, които обаче ще имат все по-силен „ резултат на бумеранг “, счита политикът.

Според него обстановката е рискова, тъй като " на някакъв стадий ще се наложи да демонстрирате на популацията си нещо безусловно чудовищно, с цел да оправдаете продължаващото повишаване на главните артикули и бензина ". „ И в ход могат да влязат оръжия за всеобщо заличаване – на този декор диалозите на западните политици да вземем за пример за химическите оръжия провокират все по-сериозно безпокойствие “, акцентира Косачев.

В същото време депутатът счита, че тази година не би трябвало да се чакат политически промени в Европа. „ Европейците се опасяват да вкарат такива пакети от наказания, които биха блъснали остро личните им жители – разбирайте: ориста на водачите. Но е доста евентуално, съгласно развиването на съветската специфична интервенция, под напън, на първо място от англо- саксонците, чиито хрумвания значително се препредават от Зеленски и директно показват антируското полско-балтийско лоби в Европа, ще би трябвало да се подхващат непопулярни ограничения “, заключи заместник-председателят на Съвета на федерацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР