Западните страни игнорират всички отрезвяващи сигнали от Русия за опасността

...
Западните страни игнорират всички отрезвяващи сигнали от Русия за опасността
Коментари Харесай

Лавров: Западът игнорира сигналите за опасност от разпространение на оръжия, доставени на Киев

Западните страни пренебрегват всички отрезвяващи сигнали от Русия за заплахата от разпространяване на оръжия, доставени на Киев, по света. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров, изказвайки се на XI Московска конференция за интернационална сигурност, оповестяват съветски медии.

„ Днес Съединените щати и НАТО, Европейският съюз, за ​​да спасят своя геополитически план за въздържане на Русия и разединение на съветския свят, помпат Украйна с все по-модерни оръжия, разпалвайки от ден на ден спора, като в същото време предизвикат неконтролирано разпространяване на оръжия по света “, сподели още Лавров.

„ Всички наши отрезвяващи сигнали се пренебрегват или жестоко изопачават с пропагандна цел “, акцентира Лавров.

„ Оценяваме откровения интерес на Китай, Бразилия, Република Южна Африка, Египет, Индия и други страни от Глобалния юг да оказват помощ за намирането на обективни, реалистични способи за споразумяване, президентът на Руската федерация Владимир Путин сподели това нееднократно “, добави Лавров.

Според Лавров е кардинално значимо съответните оферти да се основават на ясното схващане на същинските аргументи и същността на протичащото се вследствие на подкопаването от страна на Запада на правилото за неделимостта на сигурността.

В същото време ръководителят на съветското външно министерство обърна внимание на обстоятелството, че Киев и неговите западни спонсори се пробват „ с кука или шарлатанин да привлекат други страни да поддържат по този начин наречената мирна формула (на украинския президент Владимир) Зеленски “, чиято същина е ултимативно искане Украйна да се върне в границите от 1991 година

" Бих желал да прикани всички, които са привлечени в тази игра, да помнят, че киевският режим намерено заявява задачата да унищожи всичко съветско в териториите, които в този момент не са под негов надзор. Това е настояването за връщане на Украйна в рамките на За тези хора значи 1991 година “, изясни Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР