Западните държави не предприемат открити агресивни действия само защото Русия

...
Западните държави не предприемат открити агресивни действия само защото Русия
Коментари Харесай

Само отбранителните ни системи спират Запада от открита агресия, считат в Русия

Западните страни не подхващат открити нападателни дейности единствено тъй като Русия е построила отбранителна система, която не разрешава това, съобщи формалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова, представена от ТАСС.
" Защо Западът не подхваща директна експанзия против Руската федерация, единствено по една елементарна причина: тъй като през последните години Русия е построила отбранителна система, която не им разрешава да създадат това, те ясно схващат това ", изяснява тя.
 В Европейски Съюз разискват намаляване на тона към Русия В Европейски Съюз разискват намаляване на тона към Русия
Някои високопоставени европейски чиновници, в това число такива от Германия, упорстват за отвод от " войнствената " тактика в разговора с...
Захарова отбелязва нападателно държание на Запада в осведомителната среда. " Там, където схващат, че могат да играят своите мръсни игри, където към момента считат, че сме слаби... блокират документални филми, блокират осведомителни канали ".
" Те форсираха това, което от дълго време не се решаваме да създадем. Винаги сме се чувствали неудобно, че е време да въведем регулаторни ограничения и е време да стартираме да контролираме интернет пространството. Що се отнася до американските интернет монополи " добавя тя.
" Продължихме да слушаме по какъв начин ще бъде възприето, дали самите ние ще нарушим избрани правила. Не, няма, тъй като те от дълго време са нарушавани от груповия Запад ". Интернет монополите и представителите на западния политически естаблишмънт зад тях, а точно Вашингтон, НАТО, Брюксел, " работят извънредно, от личните си ползи, политическата обстановка и нежеланието да се конкурират почтено ", разяснява Захарова.
Според нея, " те показват аморално държание в Интернет: основаването на монополи, занемаряване на личното им законодателство, на интернационалното право. Разбира се, те преглеждат нашите съветски закони на последно място ".
 Арестуваха български публицист, предложил брак на Мария Захарова с кавказка сабя и на кон Арестуваха български публицист, предложил брак на Мария Захарова с кавказка сабя и на кон
В непосредственост до постройката на съветското външно министерство през днешния ден е арестуван български публицист в кавказки национални тоалет и оръжие-играчка,...
Тя добави, че западните страни се пробват да показват Русия и Съюз на съветските социалистически републики в исторически подтекст като агресори, които не зачитат правата на индивида. " Създават на усещането за нашата страна и Съветския съюз в исторически подтекст като страна агресор, като страна, която не зачита правата на индивида, не ги зачита и прави това от година на година, от десетилетие до десетилетие. За да оформят постройката, която назовават кървавия Кремъл, те рисуват тези ужаси, непрекъснато се нуждаят от от ден на ден и повече тухли в основата й ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР