Западни анализатори смятат, че силното застудяване в Украйна може да

...
Западни анализатори смятат, че силното застудяване в Украйна може да
Коментари Харесай

Ще изпукат ли руснаците от студ в танковете си?

Западни анализатори считат, че мощното захлаждане в Украйна може да забави съветските войски. В резултат на това окупаторите ще бъдат принудени или да изоставен транспортните си средства, или да седят в „ 40-тонни стоманени фризери “, написа " Дейли мейл ".

Прогнозата е, че арктическият въздух ще се движи през Русия и Украйна и ще се комбинира с източен вятър. Съответно в Киев и Харков през нощта температурата ще падне до -10 градуса, а евентуално даже до -20 градуса.

„ Руските войски, седнали в бронирани транспортни средства и танкове, спрели в покрайнините на Киев, могат да бъдат изправени пред заледяване до гибел... Студът в допълнение ще утежни тежката обстановка за нашествениците... “, се споделя в материала.

Бившият майор от английската войска Кевин Прайс счита, че танковете на нашествениците ще се трансфорат в " 40-тонни фризери ". На същото мнение е и английският боен специалист Глен Грант. Според него резервоарът става ледник през нощта, в случай че моторът не се употребява. А окупаторите в изискванията на цялостен дефицит на гориво не могат да си разрешат това.

„ Ако конвоят не може да се движи още веднъж, доста съветски бойци ще бъдат принудени да се предадат, с цел да не замръзнат до гибел “, споделя специалистът.
ТЕМА преди 10 минути 35 преди 25 минути 464 преди 25 минути 571
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР