„Западен парк е другото място след Графа символ на провалилото

...
„Западен парк е другото място след Графа символ на провалилото
Коментари Харесай

Западен парк е вторият „Граф Игнатиев” в управлението на София

„ Западен парк е другото място след Графа знак на провалилото се ръководство на ГЕРБ в София. Днес тук трябваше да има алеи, по които да се разхождаме със фамилиите си, а сме очевидци на разкопки и катакомби, стърчащи кабели и необезопасени градежи.” Това съобщи лидерът на листата на Политическа партия МИР за общински съветници в София инж. Симеон Славчев пред публицисти в Западен парк в София.

В събитието участваха и членовете на Националния съвет на партията, и претендентите за общински съветници в София, Георги Кардашев, Георги Славчев, Анелия Парапунова, Цанко Донков, Александър Пеновски и претендентът на МИР за „ Люлин”Розалия Николова, както и самостоятелният претендент за областен кмет на „ Красна поляна” Георги Миланов.

Мястото на спонтанната конференция не беше определено инцидентно, а е част от поредност събития проведени от Политическа партия МИР, които показват грешките в ръководството на София и надлежно дават решения на посочените проблеми.

„ И в Западен парк, както и на Графа, сме очевидци на сбъркан план, при който казусът изниква след стартирането на ремонта. В казусът се оказа тръбопровод, който общината „ забравила”, съобщи Славчев и изиска проверка на всички огромни планове в София включително и на Западен парк. Сред проблемите, които стоят нерешени в Западен парк, участниците в събитието показаха и неналичието на „ обещаното” от ръководещите видеонаблюдение на парка.

„ Сред главните цели, които Политическа партия МИР си е сложила за София, е сигурен и безвреден град” сподели Славчев и добави, че наложително ще желае осветяване и видеонаблюдение в Западен парк, както и във всеки различен парк в София.

Вторият в листата на групировката Георги Кардашев уточни, че от партията ще изискват инспекция на строителните документи, оборудванията и материалите, защото има подозрения за замяна, сходно на казусът с "Графа ". По думите на Симеон Славчев значим стадий от плана на Западен парк е построяването на безвредни детски площадки. Той се зарече, че ще наблюдават дали те ще дават отговор на условията за сигурност, защото "сигурността на нашите деца е най-важна ", сподели още претендентът за общински консултант.

Като различен значителен проблем беше посочена и неналичието на достъп до парка от страната на "Красна поляна ". Независимият претендент за кмет на региона Георги Миланов изиска инспекция и на нерегламентираното изсипване на земна маса върху противозаконните сметища в тази част.

Моделът на ръководство в София би трябвало да бъде заменен и да се възприема не досегашния способ работа на парче, а да се възнамерява изцяло и да се извършват поети отговорности, безапелационен е лидерът на листата на Политическа партия МИР за София Симеон Славчев. Той уточни, че в идващият мандат ще изиска в проекта за Западен парк да бъде планувано и построяването на Алея на българските царе, където да се слагат монументи на всички български владетели.

„ Така Западен парк ще се трансформира в едно от най-посещаваните места за просвета и отдих, както всички поданици, по този начин и от гостите на столицата ", безапелационен беше инж. Славчев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР