Западен парк е другото място след Графа, символ на провалилото

...
Западен парк е другото място след Графа, символ на провалилото
Коментари Харесай

Западен парк е вторият Граф Игнатиев в управлението на София

" Западен парк " е другото място след Графа, знак на провалилото се ръководство на ГЕРБ в София . Днес тук трябваше да има алеи, по които да се разхождаме със фамилиите си, а сме очевидци на разкопки и катакомби, стърчащи кабели и необезопасени градежи. " Това съобщи лидерът на листата на Политическа партия МИР за общински съветници в София инж. Симеон Славче в на състоялата се през днешния ден изнесена конференция в Западния парк в София.

В събитието участваха ръководителят на Политическа партия МИР инж. Симеон Славчев , членовете на Националния съвет на партията и претендентите за общински съветници в София Георги Кардашев, Георги Славчев, Анелия Парапунова, Цанко Донков, Александър Пеновски и претендентът на Политическа партия МИР за " Люлин " Розалия Николова , както и самостоятелният претендент за областен кмет на " Красна поляна " Георги Миланов.

Мястото на спонтанната конференция не беше определено инцидентно, а е част от поредност събития проведени от Политическа партия МИР, които показват грешките в ръководството на София и надлежно дават решения на посочените проблеми.
 Снимка 447630
Източник:

" И в Западен парк, както и на Графа, сме очевидци на сбъркан план, при който казусът изниква след стартирането на ремонта. В казусът се оказа тръбопровод, който общината " не запомнила " - съобщи инж. Славчев и изиска проверка на всички огромни планове в София включително и на Западен парк.

Сред проблемите, които стоят нерешени в Западен парк, участниците в събитието показаха и неналичието на " обещаното " от ръководещите видеонаблюдение на парка.

" Сред главните цели, които политическа партия МИР си е сложила за София, е сигурен и безвреден град " сподели инж. Славчев и сподели, че наложително ще желае осветяване и видеонаблюдение в Западен парк, както и във всеки различен парк в София.

Вторият в листата на Политическа партия МИР Георги Кардашев добави, че от партията ще изискват инспекция на строителните документи, оборудванията и материалите, защото има подозрения за замяна, сходно на казусът с Графа. " Важен стадий от плана на Западен парк е построяването на безвредни детски площадки и ще следим, дали те ще дават отговор на условията за сигурност, защото сигурността на нашите деца е най-важна ", сподели още инж. Симеон Славчев .

" Като различен значителен проблем беше посочен и неналичието на достъп до парка от страната на Красна поляна. " Свидетели сме на тенденциозен опит, посредством слагане на павета, да се осуети достъпа на жители на парка от страната на " Красна поляна " сподели самостоятелният претендент за кмет на региона Георги Миланов и изиска инспекция и на нерегламентираното изсипване на земна маса върху противозаконните сметища в тази част.

Моделът на ръководство в София би трябвало да бъде заменен и да се възприема не досегашния способ работа на парче, а да се възнамерява изцяло и да се извършват поети отговорности, безапелационен е лидерът на листата на Политическа партия МИР за София Симеон Славчев и уточни, че в идващия мандат ще изиска в проекта за Западен парк да бъде включено и построяването на Алея на българските царе, където да се слагат монументи на всички български владетели.
 Снимка 447629
Източник:

" Така Западен парк ще се трансформира в едно от най-посещаваните места за просвета и отдих, както всички поданици, по този начин и от гостите на столицата ", безапелационен беше инж. Славчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР