Западът упорито прокарва идеологията на движението ЛГБТ (лесбийки, гейове, би-

...
Западът упорито прокарва идеологията на движението ЛГБТ (лесбийки, гейове, би-
Коментари Харесай

Шефът на руското разузнаване: Западът прокарва идеологията на ЛГБТ, за да зомбира хората

Западът настойчиво прокарва идеологията на придвижването ЛГБТ (лесбийки, гейове, би- и транссексуални), с цел да откъсне хората от действителността, сподели шефът на съветската разследваща работа Сергей Наришкин, съобщи РИА Новости.

Директорът на институцията е произнесъл тирада на конгрес за сигурността, провеждан в столицата на южната самостоятелна република Башкирия – Уфа. "Действията на някои страни будят безпокойствие за ориста на човечеството. Идеология, маскирана като отбрана на правата на малцинства, и радикалният феминизъм имат една цел - да разединят хората, да ги откъснат от действителността и да ги трансфорат в зомбита ", е показал той.

Наришкин е допълнил, че поради постигането на тази си цел на Запад е почнала масирана акция по размиването на понятието "полова еднаквост " и разрушаването на обичайните фамилни полезности.

"Подобни цели има и още една стратегия. Все по-често и все по-силно се чуват гласове, че приемането на опиати е единственият метод човек да се отърве от стрес и да си увеличи самочувствието ", е показал още шпионин №1 на Москва.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР