Западът си поставя задачата да дестабилизира постсъветското пространство и Евразия

...
Западът си поставя задачата да дестабилизира постсъветското пространство и Евразия
Коментари Харесай

Захарова: Задачата на Запада е дестабилизирането на Евразийския регион

Западът си слага задачата да дестабилизира постсъветското пространство и Евразия като цяло, той изразходва колосални сили и големи финансови средства за това, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестява ТАСС.

" Задачата на Запада е явна - да дестабилизира изцяло този наш район, наричайте го както желаете - постсъветското пространство, макар че считам, че то е доста по-широко. Бих споделила Евразия като цяло. Регион на запаси, район на благоприятни условия. Като цяло район, който беше подготвен за прехода към нова цивилизационна епоха, като резервира всичко най-хубаво от остарелия интервал и натрупа запаси, с цел да го развие на ново качествено равнище “, съобщи Захарова по телевизионния канал Soloviev Live.

Захарова добави, че в продължение на доста години Русия се пробва да минимизира казуса след перестройката в постсъветското пространство както политически, стопански, по този начин и филантропично. Според нея Москва пази границите на някогашните руски републики и се пробва да отбрани тяхното пространство от външно въздействие на терористи и екстремисти.

" За страдание, всичко това продължава доста дълго време. Разбира се, всичко се прави с причина, с големи финансови запаси, инжекции от тези доста западни страни “, добави Захарова.

Източник " Труд "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР