Западът щеше да наложи санкции срещу Русия, независимо от събитията.

...
Западът щеше да наложи санкции срещу Русия, независимо от събитията.
Коментари Харесай

Лавров: Западът така или иначе щеше да ни наложи санкции

Западът щеше да наложи наказания против Русия, без значение от събитията. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, описвайки като предвидима реакцията на западните страни към решението на Москва да признае за самостоятелни двата отделили се района в Източна Украйна, съобщи Ройтерс.

Вчера съветският президент Владимир Путин призна независимостта на Донецката и Луганската национални републики, предизвиквайки вълна от осъждания от западните страни и опасения от по-нататъшна ескалация на напрежението.

„ Нашите европейски, американски, английски сътрудници няма да спрат и няма да се успокоят, до момента в който не изчерпят всички благоприятни условия за така наречен „ наказване на Русия “. Те към този момент ни заплашват с всевъзможни наказания или, както се споделя в този момент: „ Майката на всички наказания “, разяснява Лавров.

„ Е, привикнали сме. Знаем, че наказания по този начин или другояче ще бъдат наложени. Със или без причина “, добави той.

След като призна независимостта на ДНР и ЛНР, Путин изпрати съветски войски в двата района като съобщи, че тяхната цел е да подсигуряват сигурността там.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР