Западът ще даде на Украйна достатъчно пари и оръжия, за

...
Западът ще даде на Украйна достатъчно пари и оръжия, за
Коментари Харесай

Олег Матвейчев: Украниското бъдеще е печално, там ще има хаос

Западът ще даде на Украйна задоволително пари и оръжия, с цел да нанесе вреди на Русия. Русия е главният зложелател за Запада, а Украйна е единствено средство за реализиране на цел, споделя Олег Матвейчев, политически пълководец, народен представител от осмата Държавна дума.

Той приказва за това в изявление за Украина.ру

- Олег, дано стартираме с вашето предложение за изменение на закона за задграничните сътрудници. Каква е тази " пета колона ", какво да се прави с нея, кои са тези хора?

Честно казано, даже не желая да мисля за тях. Знам, че толкоз доста отрицателни усеща се претърпяват, ядосват, разискват се, има обети и така нататък Имам настройка, от една страна, нервирам се за всичко това, а въпреки това, някъде малко ги скърбя..

А по какъв начин по този начин ги скърбя? Разбирам какво ги чака всички, разбирам доста добре, тъй като има доста емигранти, които ми описват с какво са се сблъскали, откакто са емигрирали. Те приказват за всички ужаси на по този начин наречения " божествен живот " на Запад.

Когато самият аз пътувах и обходих петдесет страни, и в доста страни бях по 10 пъти - във Франция, в Германия - повече от доста германци, бях там в разнообразни градове. Винаги съм си взимал водач, лидер от нашите емигранти, който разказваше освен за съответния им живот, само че и за всички останали, за това какво имат в обкръжението си, по какъв начин би трябвало.

Естествено задавах всевъзможни въпроси - по какъв начин се заплаща за апартамент, какъв брой коства и по какъв начин се прави? И разбрах едно просто нещо, че по-добро от нашата страна и по-удобно и по-комфортно за живот - просто няма на света.

А това, което се случва там, по какъв начин хората живеят там, е цялостен смут. Можете да считате това за агитация, аз съм виновен за думите си. Ако нямате някакъв великански постоянен приход, 10 хиляди $ или евро на месец, ще се сблъскате с такива неудобства, с които човек от междинната класа в никакъв случай няма да се сблъска у нас.

Ясно е, че доста избягали натам публицисти са заможни хора, икономисали са нещо някъде. Но скоро ще схванат, че стандартът на живот, с който са привикнали тук, равнището на всевъзможни заведения за хранене в Москва, Санкт Петербург и други, вървене по бутици, извършване на покупки до Милано най-малко един път на шест месеца, всички тези неща, с които са привикнали - там са по джоба единствено на човек, който е единствено същински милионер.

Те бързо ще осъзнаят, че приходите им са задоволителни, с цел да живеят на доста ниско равнище, на равнището на долната междинна класа – и с доста неудобства. Нещо повече, те ще бъдат третирани като третокласни хора, от които локалните туземци се дърпат, даже и да живеят на същото равнище като тях. Затова се надявам, че някои от тях ще се върнат и ще кажат истината, ще донесат някакво смирение.

Човекът е направил някакво зло, предал е страната си, в този момент се занимава с някаква пропаганда, преди този момент е предавал Русия. И в този момент ще се обърне, т.е. ще си промени мнението, както споделят гърците - метаноя. Думата " смирение " се превежда от гръцки като " смяна на мозъка ". Сега тази смяна на мнението ще се случи на някои и те ще дойдат тук и най-малко ще се опитат да изкупят това, което са правили преди, и 10 пъти повече, както се споделя, ще изкупят. Кажете истината, отидете в токшоу.

Представете си стандартен Галкин след три години - той към момента е известен, прочут човек и той излиза и споделя: „ Момчета, простете ми, на колене, простете ми, слушайте - бил съм там, живях в Израел, аз отидох в най-хубавия ресторант в град Тел Авив, където министър председателят Нетаняху от време на време вечеря, даже има окачен негов портрет. Отидох там и разбрах, че това е кафене на равнището на Московска област, в някой град в покрайнините, такова равнище. Тогава си помислих: може би има други заведения за хранене, може би този има подобен имидж? "

" И отидох до различен, до трети и очаквам, даже тези, които имат звезда на Мишлен, открих, че всички са идентични и че има доста хора, които седят там, и че равнището е същото там. И тогава открих, че военните са в близост и всеки ден могат да затварят прохода по пътя. Просто шофирате по нормалния си път някъде по работа и ви споделят, че това е, пътят е затворен, военните го затвориха. И тогава видях, че там летят някакви бомби. И тогава видях, че там всички се мамят и ненавиждат и така нататък "

Това, което преди малко споделих от името на Галкин, в действителност го изпитах персонално, когато отидох там да видя по какъв начин живеят хората там. Бил съм там няколко пъти. Така че, в случай че той опише всичко това на хората, тогава, първо, хората ще слушат, това е забавно, такова прекарване, и второ, това по някакъв метод ще изкупи виновността му.

Затова какво в този момент да го съдим авансово. Всяко лице може да бъде дефинитивно диагностицирано единствено след гибелта. То умира и тогава ще може да се каже - всичко, той не е имал време да изкупи злите си каузи, или, в противен случай, направил го е, или ще има наследство, в което споделя, че ще завещава всичко на манастира, или е направил нещо друго, за което ние не знаем. Може би той е помагал на сиропиталище в продължение на тридесет години, само че ние не го познаваме и съдим. Тогава на Страшния съд ще го съдят.

Ние от тези актьори нямаме нито щета, нито изгода. Сега нямаме потребност от революция вътре у нас. Кой в този момент разпалва всичко това - добре, да не пускаме Галкин, или няма да пуснем Ургант да се прибере! Слушайте, какво би трябвало да създадем? Ако би трябвало да мразиш някого, насочи омразата си...

Има американски кукловоди, хора, които устройват подправени инсценирани истории в Буча, сякаш кръвопролитие. Все още има доста зли хора, които в този момент, безусловно по това време, вземат избрани решения, поради които могат да страдат стотици, хиляди, милиони хора. Всички тези хора седят в Лондон, в Америка. Да прехвърлим омразата, гнева си към тях, а не към този трагичен Галкин.

Винаги ни хранят с мъртви котки. Винаги ни подмятат един мукавен простак и споделят - това би трябвало да се ненавижда. Наполеон ни беше бутнат от британците, след това Хитлер беше докаран. И от самото начало се караме с някого, а те седят оттатък океана и се радват.

Сега се радват, че славяните се избиват. Подсказват ни, че би трябвало да ненавиждаме управляващите, да кажем, че някой от властта е откраднал нещо или някой не е приключил нещо и то стартира.

Седя, чета чатове, чета телеграм канали, излизат някои хора и стартират: „ Защо бомбардират Белгород? Защо не отговорихме? Къде е нашата мощ, къде са генералите? " И цялата му ненавист се излива тук.

Тоест, той няма ненавист към тези, които бомбардираха Белгород. Не задава въпроси, не се възмущава от тях. Той е засегнат в тази посока. Момчета, от това се нуждае настоящето украинско държавно управление, да се противопоставяте в този момент на нашето държавно управление! Именно към това се стремят.

И по този начин седят и си приказват. Какво искаш? Мислите ли, че ще пиете чай в Москва, ще седнете в кафене, а момчетата-герои ще свършат работата вместо вас и нищо няма да прилети на никое място?

Украинската спецоперация е дребен епизод от голяма международна война, война против голямо международно зло. Изправихме се против цялата англосаксонска мощ, целия НАТО. Срещу нас се води война на безусловно всички фронтове, това е дребен епизод.

И желаете всичко да е наред в тази гигантска война? Така че враговете да седят и да мълчат, а ние единствено да печелим от самото начало. Не става! Освен това ще би трябвало да се напрягаме доста мощно и да се подготвим за това.

- Нека си спомним думите на Йенс Столтенберг, че би трябвало да бъдат готови за дълготраен проект при положение, че войната може да се проточи с месеци и години. Западът е подготвен за това, само че подготвена ли е Украйна, подготвени ли сме ние за подобен сюжет?

Отново, кои сме ние? Някои са подготвени, други не. Тези, които в този момент споделят - хайде да се развеселим, в този момент ще създадем нещо друго - тези, несъмнено, не са подготвени. Но нашето управление е готово. И Путин - той е съвършено квалифициран. Той ще задържи обстановката, до момента в който украинците почувстват, че са на път да завоюват, до момента в който не утилизират всички вероятни оръжия на НАТО, които имат.

Той ще задържи обстановката дотам, че същите украинци, откакто си оказват помощ с агитация от Запада, да имат чувството, че - още малко - Русия ще рухне. Трябва да разберем, че той, Путин, прави това. Той е войник, има доста висок дан в джудото, той е човек, който доста ясно схваща какво е баланс и знае по какъв начин да се бори, знае какво е противник, изключително мощен. И че не е нужно да тичаш като момче към него и да пробваш нещо там, да го удряш, тъй като ще те заловен за пръста и ще те извърнат напряко.

Самият Путин желае да сътвори чувството, че има някои слаби места, че - напряко - загуби, о, боли ме в този момент, пусни ме, чичо, и след това внезапно - удар в черния дроб.

Следователно не е належащо да го учите по какъв начин да се бие! Той е доста висококвалифициран войник. Той ще сътвори чувството в Украйна и в целия Запад, че още малко и Русия е изгубила, и ще извади всички карти от тях, всичко, което могат, ще ги инкасира изцяло.

Сега харчат 9 милиарда, с цел да оказват помощ на Украйна – германците към този момент се оплакват, споделят, че – „ ние към този момент нямаме Стингъри, обезкръвихме армията си “. Добре! Тогава няма да има с какво да се биеш, когато пристигна избрания час. Путин няма да си покаже зъбите, няма да изложи всички карти, до момента в който в действителност не се наложи. Но би трябвало да разберем това и да се доверим изцяло на нашия висш главнокомандващ.

Но би трябвало да разберем, че по този начин се развива всичко, а не да се причисляваме към припева на тяхната агитация - „ е, загубихме, не направихме нещо, не го завършихме и за какво не направихме това, и за какво не се застраховахме, само че за какво не ни предизвестиха тук? Ето всички, които стартират да водят това, тези диалози, те са доста по-опасни.

Не Галкин е рисков в този момент, не Ургант, няма щета от тях. Максим си потегли и по дяволите! Това не е никаква заплаха, той не предизвиква никаква щета на страната в този момент. Някаква вуйна или някой сякаш родолюбец прави зло, който в този момент стартира да крещи това - „ но тук нещо не е бомбардирано, но за какво не бомбардират пътищата там? А за какво не ударим Киев с Калибър? Путин сподели, в центъра на вземането на решения! Е, удариха Белгород, тъй че в този момент да ударим Киев, или Варшава! Нека го създадем в този момент! "

Този в този момент е хиляда, милион пъти по-опасен, тъй като на следващия ден ще стартира да споделя - „ да, предателите седят на власт и правят всичко неправилно, само че не е ли време да отидем в Кремъл ”?

Те деморализират нашите бойци. Нашите бойци влизат в борба, в този момент имат голяма отговорност и им се споделя откъм гърба:

„ Слушайте, момчета, вие бяхте предадени, имате некадърно управление, те не бомбардират станции, не бомбардират пътища, по които носят оръжия, с които убиват. Затова с какви предатели се борите тук? "

И какво е да се бие нашият воин в тази обстановка, когато му споделят, че, става известно, е бил излъчен от всички страни зад тила му. Разпространителите на тази нечистотия, сякаш патриоти, в този момент са милион пъти по-опасни от всеки Галкин.

- Западът приложи наказания, само че самият той пострада от тях. Полша и България са без газ в този момент. Какво следва? Колко мощно ще удари реакцията на глобите, какъв брой ще деморализира Европа - или това е единствено нашето въображение?

- Знаем, че енергетиката на Европа зависи в цялата на 30%, на Източна Европа - с 40-50%, някъде има страни и по-високо - от нашата газ. Енергията не е цялата стопанска система. Те ще заменят част в този момент, ще търсят подмяна с всички сили, ще сформират част от ресурса на спестяванията и ще получат 10 % спад в Брутният вътрешен продукт, някои страни ще паднат стопански до края на година.

Всички тези стопански възраждания след Коронавирус - те няма да се случат, те ще спрат, всичко ще се върне. Това няма да докара до великански срив, само че все пак ще сътвори доста всевъзможни неудобства, задължения, това ще докара до по-нататъшно утежняване на икономическата обстановка в Европа. Освен това обществената обстановка там се натрупва.

Украйна като цяло в този смисъл... Няма бюджет, нищо - би трябвало непрекъснато да живеят от бюджетни заеми, в този момент желаят повече пари. Най-лошото ще бъде за тях. Европа към този момент ще оцелее, само че там ще дойдат украинците.

Дойдоха пет милиона - ще дойдат още повече, ще стартира престъпност. В Европа условните преддеветдесетте ще стартират, тъй като деветдесетте занапред предстоят, а преддеветдесетте ще стартират в този момент. В този смисъл това също е огромен удар.

Украинците в този момент няма да могат да живеят със личен бюджет, със лични пари, тъй като там няма нито един простак, който да заплаща налози, или някой ще заплаща за апартамент? Там жилищно-комуналните услуги би трябвало да се субсидират напълно, а с какво ще се субсидират? Няма бюджет.

Всичките пари, които би трябвало да вземат от някъде от Запада, в това число и с цел да нахранят хората... Западът дава до момента единствено за оръжие. Поне един украинец би си помислил. Тридесет години така наречен самостоятелност.

Ако американците можеха да бъдат толкоз умни, щяха да го създадат - и щяха да сътворят нещо като красива Япония от Украйна. Ако ги бяха напомпали с пари, стопанската система процъфтява, а в този момент цяла Украйна е просперираща, а Русия я гледа и споделя - мамка му, това е крепко, това е демократичният път на развиване, какъв брой е хубаво да си другар с Америка! Сприятелявате се с тях и незабавно получавате такива екстри - имате небостъргачи, тържища, бизнес, всичко е най-добре в Киев, Москва бледнее спрямо него, в Киев е просто Дубай, в Одеса - Монте Карло, просто красиво!

И по този начин те вършат тази витрина и в Русия нашите инсекти като същия упоменат Галкинс стартират - „ е, дано, като в Киев, за какво живеем тук независимо, само че дано и да се огънем под Америка... “. И те стартират да го вършат. И това е всичко, щяха да се убедят доста хора.

Въпросът е простаци ли са американците или какво, че не са създали това? Но за какво биха? Разбира се, те не са простаци, те минаха по напълно друг метод...

Наистина, те биха могли да създадат (от Украйна - р.) дребна Япония, най-малко в няколко витринни града. Но не им би трябвало. Защо ще харчите пари за едни глупави славяни, добре ли ще живеят някои славяни? Но е по-добре от тези хора да се създадат еничари, да се направи ударна мощ.

Какво би трябвало да се направи, с цел да имате контингент от милиони хора, които са подготвени да се борят за нашите американски ползи с руснаците, с някогашните си братя?

Необходими са две неща. Първото е да ги напомпате с ненавист към Русия, а за това би трябвало да промените учебниците, да измененията историята, да разкажете всевъзможни ужаси за Русия, има такава митология в главите на хората за Русия.

Второто е да се каже, че Русия живее по ужасяващ метод. Имат фотоси в главите си, снимаха личните си тоалетни - и на всички места пишат, че това е Русия, Москва. И имат вяра в това. Те считат, че всичко е ужасно в Русия. И тогава им дайте оръжия. И това е всичко.

И в случай че са афектирани, че Крим, както се споделя, им е лишен... Как е лишен? Вие самите го загубихте, тъй като разрушихте държавността си. И по време на унищожаването на държавността всички територии се самоопределят.

След това те, афектирани и ядосани, ще бъдат подготвени за офанзива. Решиха да се разпореждат с тях - славяните ще бъдат избити, избран брой, ще има изгорена земя и ще се дадат пари и оръжие тъкмо толкоз, колкото е належащо, с цел да се нанесе някаква щета на Русия. Западът вижда Русия като собствен зложелател, за тях Украйна е единствено средство.

- Как виждате картината на близкото бъдеще в Украйна и в тези територии, които към този момент са освободени. Какво ще се случи в Херсон и Мелитопол?

- Украинското бъдеще е тъжно, ще има безпорядък. Някои хора ще избягат. Тези, които по един или различен метод избягат в Русия, ще имат максимален шанс. По една елементарна причина – тъй като тук в действителност ще могат да се интегрират в обществото, няма да са третокласни хора, ще си намерят работа, ще живеят на лична земя и ще стартират да виждат ясно. И те ще живеят безвредно във всеки случай, тъй като ние оставаме нуклеарна мощ и всичко ще бъде наред.

От позиция на стопанската система, фактът, че получаваме пари за газ, нефт - те към момента не влизат в нашата стопанска система, съгласно бюджетните правила. Е, в този момент финансовите ни доходи ще намалеят, тъй като не продаваме част от газа и петрола.

Е, да кажем, че ще намалеят, само че ще намалеят в банковите сметки. Те не са влизали в стопанската система преди, ние не сме напомпвали стопанската система с тези пари.

Защо не са изпомпвали тези пари? Безплатни пари можеш да даваш на хората, само че в случай че дадеш пари на някой човек, той ще ги вземе за Турция, ще отиде там за пети път и ще ги даде на турците. Същото би било, в случай че имаше безвъзмездни пари!

Все едно да се опитваш да налееш кофа вода в трилитров буркан - по този начин или другояче ще се излее - повече от три литра няма да се поберат. Същото е и с парите. Ако изпомпвахме всички пари от петрола и газа тук, а не тези (средства – б.ред.), които бяха задържани в западните ни сметки, те щяха да имат подобен резултат тук, в нашата стопанска система. Те просто щяха да бъдат всички в турците.

По същия метод Украйна получи самостоятелност преди тридесет години, те незабавно взеха тази самостоятелност и я продадоха на Съединени американски щати, и незабавно продадоха мозъците си. Това е безусловно същото като да дадеш пари на подобен човек, а той ще ги вземе за Турция и незабавно ще ги загуби, или ще ги даде на някой шарлатанин.

Точно същото - Украйна получи независимост, какво направи с нея? Вместо да се ръководи за себе си, тя незабавно я даде на Съединените щати. И американците я използваха, трансфораха украинците в пушечно месо.

Тук към момента няма да имаме сериозен спад в стандарта на живот, само че в Европа ще има. Следователно те (украинците - р.) ще отидат там като бежанци и ще се изправят пред обстоятелството, че към този момент има такива, които са отишли като бежанци по-рано, изключително момчета с оръжие - те към този момент слагат всичко под надзор.

Тези, които ще отиват, ще би трябвало да вървят на работа, тези ще вървят като проститутки, ще отидат да просят и така нататък Тоест те към този момент ще бъдат разпределени, държайки цели области. Те ще се изправят против локални мафии, а има няколко разнообразни мафии – чеченска, грузинска, албанска... Ще има битки, ще има пердах с всевъзможни разнообразни африканци, араби. Тоест ще има незаконни войни, както през деветдесетте.

Украинец, който отиде там, в Европа, той ще бъде интегриран в тази история. Той ще върви под някого. Той няма да пристигна в хотела, да каже, тук, аз пребивавам там. Откъде ще вземе парите? Дори и да имаше някакви спестявания, той доста бързо щеше да ги изчерпи. Ще наеме жилище - бързо ще го намерят сънародниците му с оръжие. Те ще кажат: " Вася, от кое място пристигна, на кого плащаш? " Сега отивам в полицията. " Ако отидеш в полицията, ще се върнеш без глава. " Разговорът е къс. И по този начин ще бъде. Тези, които си потеглиха - ще получат такава орис.

Тези, които остават в Украйна, ще изпитат и глада, и тази неукротимост на бандите в още по-голяма степен, тъй като всички тези незаконни детайли ще бъдат скандални там, ще ръководят напълно.

Определен брой хора ще се опитат да извършат терористични офанзиви, ще бъдат готови саботажни групи, изпратени в Русия. Те ще бъдат хванати. Някой няма да бъде хванат, тъй че има смисъл да се подготвим за обстоятелството, че ще имаме терористични офанзиви, несъмнено.

Но това е безусловно безсмислено нещо, в смисъл, че по никакъв метод няма да повлияе на това, че у нас по някакъв метод да се разбуни обществото ни. Това единствено ще ни ядоса повече и ще търсим повече благоприятни условия някак си да го спрем в зародиш, да го обезвреждаме.

Тези, които са в Мелитопол, тези, които са в Херсонска област, тези, които в този момент откриват живот в Донбас - животът няма да е сладостен, само че ще бъде спокоен и порядъчен. Няма да има банди.

Всички тези приказки за партизани, които ще санкционират всички там, за Бандера - няма да стане. Ловът за тези хора, които в този момент преглеждат всичко там, изчезна. Те бяха изправени пред обстоятелството, че руснаците въобще не дават отговор на пропагандата, която се организираше, че мирният живот под съветска власт е доста по-добър от живота под Украйна.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР