Западът се опитва да подмени международното право със свои правила,

...
Западът се опитва да подмени международното право със свои правила,
Коментари Харесай

Москва: Западът се опитва да подмени международното право със свои правила

Западът се пробва да подмени интернационалното право със свои правила, което е неприемливо. Това показва съветският министър на външните работи Сергей Лавров в публикация, оповестена по едно и също време във вестник „ Комерсант “ и списание „ Русия в световната политика “.

Според Сергей Лавров посредством глобите и другите ограничения за противозаконен напън върху суверенни държавни управления, Западът насажда в интернационалните връзки тоталитаризъм и заема имперска и неоколониална позиция по отношение на другите страни.

По думите му Москва е подготвена за съдействие в редица области, като се управлява от правилата на равноправието и салдото на ползите.

Лавров написа, че на руско-американските договаряния в Женева Вашингтон не е бил срещу този метод, само че по-късно от Белия дом са били подадени други сигнали.

Според него изявленията на водачите на западноевропейските страни в поддръжка на Съединените щати са били авансово готови.

Лавров назовава това „ хор в поддръжка на солиста “ и добавя, че подготовките са се провеждали на срещата на Г-7 в Корнуол, срещата на НАТО в Брюксел и на договарянията на Джо Байдън с ръководителите на Европейския съвет и Европейската комисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР