Западът няма да успее“ в опита си да постигне глобално

...
Западът няма да успее“ в опита си да постигне глобално
Коментари Харесай

Путин: Западът няма да успее да разчлени Русия

Западът „ няма да успее “ в опита си да реализира световно владичество и да разчлени Русия, разгласи съветският президент Владимир Путин в хода на заседание с членове на кабинета за ограничения за социално-икономическо поддържане на съветските райони.

„ Сега те още веднъж желаят да повторят опита да окажат напън върху нас, да ни натиснат, да ни трансфорат в слаба подвластна страна, да нарушат териториалната целокупност, да разчленят Русия – в най-хубавия за тях случай ще разчитат на така наречен „ пета колона “ (предателство от вътрешната страна – б.р.) “, сподели той, представен от РИА „ Новости “.

По думите му обаче сходни желания на Запада са обречени на неуспех. „ Убеден съм. Такова естествено и належащо самопречистване единствено ще укрепи страната ни “, сподели той.

За разлика от доста страни, които „ се смириха, с цел да живеят с извит тил ”, Русия в никакъв случай няма да бъде в такова тъпо и унизено положение, съобщи още той.

Путин настоя, че страната може да удържи на глобите. Според него да се държи Русия под надзор е дълготрайна политика на Запада и икономическите наказания против Русия са „ късогледи “. Освен това счита, че западните страни желаят да ударят всяко съветско семейство със глобите и ги упрекна, че вземат участие в невиждана осведомителна акция против Русия, съобщи „ Ройтерс “. " Борбата, която Русия в този момент води, е битка за суверенитета и бъдещето на страната, както и за правото да остане Русия. ", добави той и сподели още, че Съединени американски щати и ЕС  са " оповестили дефолт " по отговорностите си към Русия.

Путин посочи, че страната му е подготвена да разиска безпристрастен статут на Украйна, както и че специфичната му военна интервенция „ върви по проект “ и ще бъде осъществена до дъно. „ Принципният въпрос за нашата страна и нейното бъдеще – неутралния статут на Украйна, нейната демилитаризация и нейната денацификация – бяхме подготвени и сме подготвени да обсъдим като част от договарянията “, сподели президентът.

Украйна може да сътвори нуклеарни оръжия, заплаши още той в речта си пред министрите.

Според него Киев в обозримо бъдеще „ може да се докопа до оръжия за всеобщо заличаване и задачата за него, несъмнено, ще бъде Русия “.

Руският президент съобщи също, че централната съветска банка няма да прибягва до излъчвания, защото няма потребност от това. " Няма да се наложи Централната банка да печата пари ", защото " Русия има задоволително бюджетни доходи ", акцентира той. Путин инструктира държавното управление и Федералната антимонополна работа непрекъснато да наблюдават обстановката с цените на пазара. Според него би трябвало да се заобикаля интервенция в цените, а увеличението на предлагането да докара до стабилизирането им.

Путин също по този начин прикани експортьорите да не редуцират производството, като насочват продукцията си към вътрешния пазар, което, съгласно него би трябвало да докара до намаление на цените. В рамките на днешното заседание съветският президент разгласи нарастване на всички обществени заплащания, минималната работна заплата, издръжката и заплатите на държавните чиновници.

По-рано министър председателят Михаил Мишустин сподели, че държавното управление е подготвило проект за противопоставяне на западните наказания, включващ към 100 начинания. Обемът на неговото финансиране е към 3 трлн. рубли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР