Заниманията са безплатни.Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на

...
Заниманията са безплатни.Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на
Коментари Харесай

Започва записването за лятната академия „Шарена ваканция“ в Асеновград

Заниманията са безвъзмездни.

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН) към община Асеновград, взаимно с Градска библиотека „ Паисий Хилендарски ” тази година още веднъж ще приобщават най-малките поданици на града в забавни занимания. В детската двумесечна лятна академия „Шарена ваканция“ могат да бъдат записани всички малчугани на възраст сред 7 година и 13 година Инициативата ще се организира в интервала от 1-ви юли до 30-ти август. Записването стартира от 13.06.22 година Всички занимания в детската академия са изцяло безвъзмездни.

Тази година „ Шарена почивка ” предлага плуване, йога и „ Ваканция в библиотеката ” – часове по приложно изкуство. Заявления могат да се подават от 13.06.22 година до 24.06.22 година от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, ситуиран на улица „ Цар Иван Асен II ” №9А, етаж 1, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образци на документите за записване могат да се изтеглят от – ТУК (ЗАЯВЛЕНИЕ / ДЕКЛАРАЦИЯ).

Всяко дете има право да избере до две действия. Класиранията в групите по занимания ще се случва по реда на подаване на заявките, като резултатите ще бъдат оповестени на уеб страницата на община Асеновград. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 – Божидар Носиков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР