Занималня Sun House кани слънчеви деца от 5 до 10

...
Занималня Sun House кани слънчеви деца от 5 до 10
Коментари Харесай

Поверете децата си на занималня Sun House-Варна! Гарантирана e грижа и професионална подготовка!

Занималня " Sun House " кани слънчеви деца от 5 до 10 години за образователната 2019/2020 в слънчево пространство. При нас децата са в спокойна, сигурна и естетична среда, готови по всички образователни предмети.



Ние оказваме помощ на децата в асимилиране на образователния материал и надграждаме познания и умения, творим, играем и обогатяване общата просвета на децата.



Предлагаме ежедневна подготовка по британски и съветски език , възстановяване на четивна техника, просветеност, нереално математическо мислене. Развиваме креативен планове и изобретателно мислене на момченцата и момиченцата. Предлагаме арт занимания, театрална работилничка във времето след образователната подготовка на децата.



 

Нашата група е до 8 деца в промяна . Приоритет е образованието по британски език, като програмата е паралелна на образователното наличие, само че в същото време прилагаме STEAM методики. 

 



В " Sun House " през новата образователна година с децата от занималнята работи експерт по математика, учител по британски език,както и начален преподавател.
Можем да предложим и самостоятелни занимания по математика, британски и съветски език.



 

Придружаваме децата от и до учебно заведение . Осигуряваме топъл обяд  с опция за самостоятелен избор, като и опция за храна от вкъщи.

 



 

Можете да ни се доверите и да поверите напълно децата си на нашите грижи.

Слънчева къща е място за среща на деца и възрастни, жадни за познания и положително другарство, за обучение, спектакъл, музика, изложения. Имаме упоритост да се превърнем в слънчева галактика за креативен гении, познания и просвета. Ние сме открити за срещи, другарства и положителни каузи.

 

Контакт с детска занималня " Sun House ":

Тел.: 087 775 0275

уебсайт:  www.sunhouse.bg

Фейсбук: SUN HOUSE VARNA

 адрес: гр. Варна, ул. " Драган Цанков " 21

 

* обява

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР