Замразяват за 2 г. цените на лекарствата без рецепта Цените

...
Замразяват за 2 г. цените на лекарствата без рецепта Цените
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в четвъртък, 21 декември 2017

Замразяват за 2 година цените
на медикаментите без рецепта


 07-1

Цените на медикаментите, които се отпускат без рецепта в аптеките, ще бъдат замразени през идващите две години. Това реши Министерският съвет в сряда. Срокът на възбраната, която действаше и през последните три години, се удължава, защото медикаментите, които са без лекарско наставление, не са на регистрационен режим и не подлежат другояче на регулация, което е причина за по-високи цени. Това се показва в претекстовете към решението.

Още 1,53 милиарда лв.
раздаде държавното управление


 04-1

Министерски съвет утвърди разноски от 1, 53 милиарда лева Най-голямата сума е 1 милиарда лева за Министерството на районното развиване и благоустройството по стратегия за саниране. Решението бе признато на вчерашно съвещание на Министерски съвет, седмица откакто бяха гласувани други 730 млн. лв. за държавния бюджет.

Капанът против Банско заложен
от Тома Белев преди 13 години


 faximile-2

На цялата територия на Национален парк „ Пирин ” се вкарват следните спомагателни забрани: строителство на нови и разширение на съществуващи ски писти и уреди. Дословно това е записал Тома Белев в остарелия, само че още настоящ проект за ръководство на Национален парк „ Пирин ”. През 2004 година Белев е взел участие в написването на проекта, като е създал персонално частта „ Управленска конструкция, режими и правила ”, сподели инспекция на „ Труд ”.

Братовчед на Дамла
призна за убийството

25-годишният Мехмед постоянно извеждал детето на разходка

 09-1

Първи братовчед на 7-годишната Дамла е арестуван и упрекнат за убийството й. 25-годишният Мехмед Г. Х. е направил признания и нощес бе разпитан пред арбитър. Трупът на Дамла бе открит в жилището й в неделя сутринта. На злокобната находка се натъкнала майка й Садет Муса (38 г.), която се прибрала от нощна промяна.

Нека повече не сътворяваме
две Българии


 илияна йотова

Интервю с вицепрезидента Илияна Йотова

Висок растеж и на заплатите, и на облагата. Как се получава?

В годините на прехода е насъбрана огромна неправда в заплащането на труда – разбор на проф. Стефан Стоилов

 1011_2_217996

Допълнение към законите за отбрана на демокрацията

 рушвет, корупция

Извънредните органи като този за битка са корупцията, може да доведат само до извращение над правораздаването и в последна сметка до целофанова тирания – коментар на Емил Спахийски

Едно момче на 70

 филип трифонов

Силует на Филип Трифонов

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР