Заможният бизнесмен и основател на СИК Младен Михалев – Маджо

...
Заможният бизнесмен и основател на СИК Младен Михалев – Маджо
Коментари Харесай

Богатите също плачат! Маджо се разведе

Заможният предприемач и създател на СИК Младен Михалев – Маджо се е развел със знойната брюнетка Милкана Паунова и се е върнал при първата си брачна половинка Елена, написа „ Уикенд “, базирайки се на собствен човек в обкръжението на мултимилионера.
Раздялата на Маджо с определяната като „ дамата на живота му “ хубавица е закрепена публично пред управляващите в Швейцария, където Милкана живее от години дружно с щерка си Мелина от брака с внука на вездесъщия Добри Джуров.
В края 80-те генералът дами обичания си внук. Младежът носи неговото име. Избраницата на Добри Джуров-младши е ослепителната хубавица Милкана Паунова. Очевидци на венчавката си спомнят, че на тържеството са участвали над 200 посетители, само че не и Тодор Живков.
За сметка на това младоженците поздравил Димитър Станишев, бащата на някогашния министър председател Сергей Станишев и военен приятел на Добри Джуров от партизанския отряд „ Чавдар “. Месеци по-късно точно тогавашните прятели-партизани слагат въпроса за свалянето на Тодор Живков на конгреса на Българска комунистическа партия.
Тато пада, а на негово място е определен Петър Младенов. Демократичните промени обаче не носят наслади нито на Добри Джуров, нито на фамилията му. В началото на 90-те щерка му Аксиния и синът му Спартак се впускат в бизнеса, само че несполучливо, макар връзките на татко си.
Единственият, който просперира, е първородният внук Добри Джуров-младши. Той подхваща бизнес с нефт, а брачната половинка му Милкана го подарява с щерка – Мелина Христова. Любопитен факт е, че Маджо и Джуров-младши са били съдружници в няколко петролни компании, преди Михалем да основе холдинга „ Интергруп “ и да скъса бизнес връзките си с генералския внук.
Въпреки разтърсванията биологичната щерка на боса от първия брак – Йоанна, била в чудесни връзки с доведената си сестра, разправят столичните клюкари. Маджо и Милкана бяха дружно повече от 15 години, като босът на СИК осинови дъщеря ѝ още през 2016 година Тогава стана ясно, че Мелина е приела публично семейството Михалева.
За това свидетелстват и информации в Търговския указател, където името ѝ участва в някои от фамилните компании, още веднъж свързани с хотелиерство и туризъм.
През 2019 година и Мелина се дипломира сполучливо в Лондон, където учеше стопанска система, следвайки образеца на доведената си сестра Йоанна. Смята се, че сега и двете девойки са се открили в София, като Маджо се е постарал да им подсигури нужния комфорт.
За Милкана, до неотдавна Михалева, се приказва, че има пръст в множеството бизнес инициативи на 58-годишния герой от „ Олимпийски очаквания “.
През май 2016-а се чу, че Милкана се отървала на косъм от нахлуване на джихадисти, откакто преди време оцеля по знамение по време на атентатите в Париж същата година.
Красавицата по зла случайност попаднала в центъра на друго рисково събитие – нападението на ислямист в Бавария, при което урод стреля по пасажери в първокласен трен и съумя да рани четирима души.
Оказва се, че на въпросната гара е била и Милкана, която изживяла още веднъж ужаса от атентатите.
За биологичната щерка на Младен Михалев – Йоанна, се знае, че е от първия му брак с Елена, която сега е много сполучлива бизнес дама. Дъщеря им се дипломира в един от най-престижните стопански университети в Лондон през 2016 година и бързо се хвърли в дебрите на бизнеса на татко си.
След прибирането си в България Йонна Михалева пое туристическия бранш в империята на Маджо и управляваше хотелските комплекси от веригата „ Хелена ризорт “ в Слънчев бряг, които в миналото бяха благосъстоятелност на починалия оръжеен необут Младен Мутафчийски.
Впоследствие обаче Йоанна избра да влага в свои лични хрумвания, като се захвана с менажиране на заведения и заведения за хранене. Все отново тя не е загърбила хотелиерството и постоянно се случва да съставлява татко си по разнообразни бизнес конгреси.
През август 2021-а Йоанна Михалева се омъжи за архитекта Иво Диков, племенник на някогашния проектант №1 на София Петър Диков.
Сватбеното празненство се организира в изтънчен столичен ресторант, охолно украсен в холивудски жанр от младоженците.
Гости на церемонията издадоха, че венчавката траяла до ранни зори, а на празненството купонясвали към 60 индивида, главно другари на младото семейство, само че без авторитетния си татко. Вместо на сватбата на Йонна, Маджо имал бизнес задължения в 5-звездния си хотел „ Хелена Ризорт “ в Слънчев бряг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР