Заможните хора харчат своите пари не само за миди, хайвер,

...
Заможните хора харчат своите пари не само за миди, хайвер,
Коментари Харесай

Най-екстравагантните капризи на най-богатите туристи

Заможните хора харчат своите пари освен за миди, хайвер, шампанско или панорамни гледки. Те имат надалеч по-завишени критерии за едно лукзоно пътешестване. Затова наемат профилирани компании, които да провеждат всичко вместо тях.

Stay One Degree e споделено онлайн пространство, където богатите туристи разискват и вземат хрумвания по какъв начин да задоволят своите прищявки.

Платформата споделя най-нетрадиционните стремежи на потребителите за предходната и актуалната година, написа Business Insider.

 Снимка 389665
Източник:

Ето 10-те най-необикновени желания:
Аквариум с акула вътре в самата постройка Паник стая, която да е обвързвана със спалнята Площадка за приземяване или политане на хеликоптери или частни самолети Художник, който да рисува моментни портрети, с цел да хване най-ценните мигове на фамилията Изба с 30-годишно вино бордо и 50-годишно уиски Стъклен покрив на главните стаи в резиденцията Частно крайбрежие и достъп до частен плаж Дървени къщички за децата в двора, снабдени с електричество, течаща вода, кино и стая за игри Частен зоопарк с по-екзотични животни, като тигър Персонализиран дрешник и стилист още от идването
 Снимка 389655
Източник:

Компанията Stay One Degree изяснява, че много постоянно потребителите желаят да има площадка за хеликоптер. Интересът се е нараснал с 500% през последната година. Това се дължи на обстоятелството, че имайки тази екстра, на клиентите не им се постанова да употребяват публичен превоз.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР