Заможни клиенти купуват членство в секс клубове за половинките си

...
Заможни клиенти купуват членство в секс клубове за половинките си
Коментари Харесай

Появи се ВИДЕО 18+ как най-елитният секс клуб в света се готви за Деня на влюбените

Заможни клиенти купуват участие в секс клубове за половинките си преди Деня на влюбените. В извънредно изявление за Daily Star Online вътрешни лица от Snctm обявиха, че някои клиенти отделят 60 000 английски лири за годишни такси за участие в първокласния бардак.

Snctm е американски нощен клуб и секс клуб със седалище в Бевърли Хилс, Калифорния. Наречен е най-ексклузивният секс клуб в света.

Компанията прави първокласни и еротични празненства в Ню Йорк, Лас Вегас, Маями, Москва и Киев - и явно развратните соарета са магнит за отворени двойки.

Срещу изобилна такса влюбените получават достъп до еротични празненства, посещавани от богатите и известните.

И откакто влязат в „ най-елитния секс клуб в света “, те могат да се промъкнат в частни стаи, с цел да изпълнят най-извратените си стремежи.

Алтернативно те могат да бъдат забавлявани от икономи и еротични реализатори, наречени „ плебеи “, които са склонни да отговорят на всяка тяхна потребност.

Някои избират оргии и люлки, до момента в който други избират да вършат секс с сътрудниците си пред аудитория.

Представител на секс клуба сподели: „ Snctm е имал редица посетители, които купуват участия като подарък за своите сътрудници.

Ние се превърнахме в еротично леговище, надалеч от преценката и публичните правила, където гостите могат да пробват желанията си, да вземат участие в диалози, докосвания и разкриване на себе си в затворена, частна и открита чувствена среда ".

„ Това са вечерите, за които най-вече мечтаят, а крайното наслаждение е непостижим подарък. Snctm може да бъде споделено прекарване сред двама, което не се не помни елементарно “, прибавя той.

Въпреки че хиляди хора аплайват в Snctm, няма гаранция, че техните кандидатури ще бъдат признати. Сексуалният клуб от висок клас има непоколебим развой на кандидатстване.

Членуващите в него би трябвало да посочат цялостните си имена, дата на раждане и специалности, които ще бъдат взети поради.

Те също би трябвало да разкрият своите полови мечти и да признаят „ какво в действителност ги възбужда ".

След въвеждането на тези детайлности те би трябвало и да качат свои фотоси. В клуба ще бъдат признати единствено тези, които се смятат за привлекателни и „ елитни “.

Собствениците на място допълниха: „ Snctm е прочут като най-елитният секс клуб в света заради неповторимия темперамент на нашите участници и качеството на нашите събития. Ние сме извънредно взискателни по отношение на гостите, които утвърждаваме.

Нашият междинен член е с висок стандарт и изявен човек в своята специалност. Ние се грижим за гостите с извънредно изискани усети и затова подсигуряваме, че всеки детайл от нашите естради е от най-голям диаметър “, добави той.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР