Заможни жители на Сан Франциско, които започнаха кампания, за да

...
Заможни жители на Сан Франциско, които започнаха кампания, за да
Коментари Харесай

Богаташи в Сан Франциско искат да спрат приют за бездомни с аргумент, че не е екологичен

Заможни поданици на Сан Франциско, които започнаха акция, с цел да блокират построяването на нов подслон за бездомни в крайбрежния град, употребяват нова тактичност - настояват, че бездомните хора са нездравословни за околната среда, съобщи БГНЕС.
В дело, заведено против градската администрация на Сан Франциско и Държавната комисия по земите в Калифорния, ищците приканиха планът да бъде подложен на екологична оценка, преди да стартира градежа му.
" Този план ще има забележителен резултат върху околната среда заради тези необикновени условия, в това число посредством привличане на спомагателни бездомници, открита приложимост на опиати и алкохол, закононарушения, ежедневни незабавни повиквания, обществено уриниране и дефекация и други неприятности ", се споделя в позицията на ищците.
Противниците на плана за жилища на налични цени постоянно се базират на Закона за качеството на околната среда на Калифорния като спънка за закъснение на строителството. Законът изисква от да бъдат проучени всички екологични резултати, които един план може да има, и да подхващат стъпки за тяхното понижаване.
Сан Франциско утвърди приюта за бездомни с 200 кревати, макар реакцията на заможните си поданици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР