Замисляме се дали президентското вето не е свързано с бивши

...
Замисляме се дали президентското вето не е свързано с бивши
Коментари Харесай

Делян Добрев подозира връзка между президентското вето, Елена Йончева и офшорка

Замисляме се дали президентското несъгласие не е обвързвано с някогашни членове на неговия екип, приказвам за Елена Йончева и неналичието на отговор на въпроса взела участие ли е в съдружничество 50/50 с офшорка. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Делян Добрев за наложеното президентско несъгласие върху Закона за банковата неплатежоспособност.

„ Елена Йончева е внесла 5 хиляди лв., а офшорката 315 хиляди лв.. Тази офшорка се съставлява от Зорница Блъскова, която по информация от интернет е съучастник в друга компания с Георги Георгиев. За нея отчетът на „ Аликс партнърс " сочи, че е източила 42 млн. лв. от КТБ ", изясни той. „ Не получихме отговор на тези въпроси, а в това време президентът се изрича доста ласкаво във връзка с Елена Йончева ", уточни Делян Добрев.

„ Как по този начин участваш в съдружничество с компания, даже да пропуснем обстоятелството, че е офшорка, като даваш 5 хиляди лв., а от другата страна се дават 315 хиляди лв. ", попита депутатът от ГЕРБ. „ В изявление Николай Бареков твърди, че Елена Йончева си е договаряла персонално галактическите възнаграждения с Цветан Василев в ТВ 7, изтъквам по памет ", разяснява Делян Добрев. „ Президентът по Конституция има право да постанова несъгласие на всеки закон, който реши. Не сме се срещнали с претекстовете, когато го създадем, можем да ги разясняваме съответно ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР