Замисляли ли сте се защо с един човек трябва да

...
Замисляли ли сте се защо с един човек трябва да
Коментари Харесай

Как да изчислите своя мъж с помощта на нумерологията

Замисляли ли сте се за какво с един човек би трябвало да поддържате връзка по един метод, а с различен - да включите различен набор от качества?

Нумерологът Олга Твърдовска ни споделя по какъв начин можем да " изчислим " своята половинка - или казано по различен метод - по какъв начин да разберем още на първата среща дали човек е за нас или не. Дали си коства да губим скъпо време от живота си или не. Просто е належащо да знаете неговата рождена дата.

И по този начин. Ето по какъв начин да извършите изчисленията... Ако вашият човек е роден на 14.10.1975 година би трябвало да съберете 1+4+1+0+1+9+7+5 = 28. След това събирате 2+8 и получавате 10, 1+0= 1

Същото направете със своята дата на раждане.

Да предположим, че резултатът от сбора е 5.

Накрая би трябвало да съберете двете цифри - неговото и вашето. Т.е. 1+5=6

Полученото число 6 е цифрата на вашето партньорство.



Единица

Това е лидерско число, което е наситено с властност и умеене да се държим добре с близките. Съпружеският ви живот ще бъде образец за подражателство. Ще ви се наложи да вземете значимо решение, за което се изисква мощ на духа и единение. Това е съвършен резултат зрелите, от дълго време продължаващи връзки. Основният проблем могат да бъдат персоналните упоритости, гордостта, стремежът на двамата да бъдат водачи.

Двойка
Доста комплицирани връзки, предстоят ви разногласия, различия, чести изяснявания на връзката. Имате една обща цел, само че се пробвате да стигнете до нея по разнообразни пътища. Възможни са обиди и измами. От друга страна двойката може да бъде знак за предпочитание да докажете личното си предимство.

Тройка
Отново комплицирани връзки. Неспокоен живот, изпълнен с безпокойствие. Основният проблем в тази двойка би била неналичието на задоволително непосредствен контакт с колегата. Важно е да не допускате обиди и да не се държите като началник.



Четворка
И двамата имате една цел - да градите кариера, семейство, да печелите пари. Често близките ще ви считат за скучни. Но вие ще се чувствате добре - съюзът ви е заслужен, почтен и изпълнен с взаимна поддръжка. Основна причина за проблеми би могло да стане недоверието в другия.

Петица
Ще трупате нови усещания и ще търсите многообразие. Ще поддържате връзка задоволително добре, ще си бъдете близки, ще си помагате вкъщи. ще цените колегата като персона, ще почитате достиженията му и ще се гордеете със своите. Основният проблем в тази двойка е прочувствената неустойчивост.

Шестица
Това е съвсем съвършената цифра за една двойка и дава отговор за цялостната целокупност на два обособени индивида. Ще се радвате на общи ползи, взаимно бъдеще и фамилни полезности. под покровителството на шестицата в един брак се раждат деца, внуци, домашни любимци. В двойката има един ясно разделен водач.



Седмица
Седмицата е двойка, в която всичко става по обич, с доверие към другия. Ще ви бъде забавно, ще си помагате, ще се радвате на триумфите. Основният проблем тук би била прекомерната необщителност в себе си и в двойката. Трябва да поддържате връзка повече с други хора.

Осмица
Осмицата е за двойки, които ще имат финансов разцвет, деен кариерен растеж и нови благоприятни условия за реализация. Основният проблем при тях би могъл да пристигна, поради възможна невярност, липса на интелектуално и духовно развиване на един от сътрудниците, лакомия, експанзия. Отделяйте повече време един на различен.

Девятка
Тя носи със себе си толерантност към минусите на другия, разрешава да бъде усетен същинският смисъл от един съюз. Дори на пръв взор да изглеждате прекомерно разнообразни, това няма да ви попречи да бъдете дружно. Лесно ще си простите грешките, ще се радвате на компанията си, ще обичате да прекарвате време с околните си. Всеки от двамата ще се усеща благополучен в двойката. Пазете се от въздействието на алкохола, опиатите, както и от изневери.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР