Замисляли ли сте се някога за това как изглежда типичният

...
Замисляли ли сте се някога за това как изглежда типичният
Коментари Харесай

Няма да повярвате, че това е главният готвач на Белия дом! Има огромни бицепси и...

Замисляли ли сте се в миналото за това по какъв начин наподобява типичният основен готвач? Със сигурност не бихте и предположили кой заема тази служба в Белия дом.

Запознайте се с Андре Ръш, който приятелите му назовават "хлапе ", несъмнено - под формата на смешка.



Гледайки на бицепсите му, сигурно не бихте желали да му извършите забележка за пресолена чорба.

Андре е някогашен боен. Може да се похвали освен с физическата си мощ и устойчивост, само че и с кулинарните си качества. За да приготвите в действителност вкусно ядене, би трябвало да следвате рецептата, да знаете по кое време да добавите тази или онази фалшификация и точното количество. Но Андре Ръш прибавя към всичките си кулинарни шедьоври и малко от физическата си мощ. И може би точно тази "съставка " прави ястията му толкоз вкусни и невероятни.



Трудно е да се разбере по какъв начин подобен голям мъж внезапно е решил да избере тъкмо тази специалност, само че въпреки всичко мъжете в действителност готвят по-добре от дамите. И Андре изцяло удостоверява това.



Ръш е прочут като един от най-хубавите готвачи във въоръжените сили на Съединени американски щати. Той е сержант в оставка и по-рано е бил член на тима на готвачите на Съединени американски щати. Участвайки в разнообразни кулинарни състезания той е спечелил над 150 медала и награди.

Той притегли вниманието на интернет към себе си, откакто кореспондент разгласява в профила си в Туитър негова фотография.



"Шеф-готвачът се приготвя за приема на посетители, поканени в Белия дом от Доналд Тръм по случай края на свещения месец Рамадан ", написа в профила си репортерът Вивиан Салама. От фотографията незабавно в очите на гледащия се набиват големите 60-сантиметрови бицепси на Ръш, които възхитиха интернет.



"Ръш прави всекидневно 2222 лицеви упори в границите на #22PushupChallenge, с цел да увеличи осведомеността за това, че всеки ден в Съединени американски щати се самоубиват 22-ма някогашни военни. Той прави до 200 лицеви опори на серия с отмора сред 3 и 10 минути ", написа Men's Health. Както към този момент сте разбрали, Андре Ръш не е малоумен батка, който мисли единствено за размера на своите бицепси, той е и професионален готвач.



Андре Ръш има няколко научни степени по кулинарно изкуство и ресторантьорство, а също и дипломи за професионален секач на лед, сомелиер и декоратор на торти.



Ръш стартира кулинарната си кариера през 1994 година.



Още през 1997 година той стартира да предлага изискани блюда на звездите.



Кулинарията обаче не е единствената пристрастеност на готвача. Ръш също е бранител на военните, получили ранения и се занимава и с други военни каузи.



Той организира майсторски класове из цялата страна и споделя по какъв начин самичък се е изцелил от посттравматичния стресов синдром благодарение на готвенето.



Ръш се надява, че неговите опит и познания ще оказват помощ и на други хора да се оправят със своите душевни проблеми.



Интернет на собствен ред пък нямаше по какъв начин да пропусне шанса да се пошегува с тази епична фотография на Ръш.













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР