Замисляли ли сте се някога кой е първоизточникът на онези

...
Замисляли ли сте се някога кой е първоизточникът на онези
Коментари Харесай

Провокативната актриса с остър ум - дивата Мей Уест и нейната необикновена история

Замисляли ли сте се в миналото кой е първоизточникът на тези наши обичани, и към този момент малко шаблонни, изрази, които цитираме наляво и надясно, когато желаеме да впечатлим някого или да успокоим личния си разум.

Да вземем поради ето тази - "Ние всички живеем единствено един път, само че в случай че го създадем вярно и един път е задоволително. "

Убедена съм, че с нямате и концепция кой е нейния създател. Е, аз ще ви споделя - това са думи на Мей Уест, провокативната актриса от предишния век, за която ще ви опиша през днешния ден.
 мей уест Gettyimages/Gulliver
Мей Уест е родена на 17 август през далечната 1893 година... или най-малко по този начин твърди самата тя. Мей е американска кино и театрална актриса - до тук нищо изненадващо. С какво става известна обаче тя? Циничните ѝ хумористични измислици са дали началото на една напълно нова епоха във филмовото изкуство.

Уест построява името си във водевили и на сцената в Ню Йорк преди да се реалокира в Холивуд, където стартира кариера на комедийна актриса в киноиндустрията. Като една от най-дискутираните кино звезди за времето си, Мей Уест се сблъсква с доста проблеми, измежду които най-много e цензурата в средите.

Една от паметните ѝ реплики е: „ Това в джоба ти револвер ли е или просто се радваш да ме видиш? “. Да, още един израз, трансформирал се в всекидневие в киното.

Мей Уест е артикул на любовта сред манекенка и професионален боксьор. Разбира се, никой от околните ѝ не утвърждава избора ѝ на кариера. Не знаем дали поради премесените религиозни убеждения във семейството ѝ - фамилията ѝ е било протестантско, макар че в някои сведения се твърди за майка ѝ, че е била еврейски преселник от Бавария. Ирландската ѝ баба по бащина линия е изповядвала католицизъм.
 мей уест Gettyimages/Gulliver
Може би в никакъв случай няма да разберем за какво, само че е реалност, че тя не се отхвърля от сцената. И това е най-хубавият избор, който е направила.

Първото осъществяване на Мей се е състояло по време на църковно събиране, още когато е единствено на пет. Вече на 14 години тя е актриса във водевили и е известна като "Малката Мей ". "Открита " е едвам на 18-годишна възраст и стартира да се явява на кастинги за огромните функции.
 мей уест Gettyimages/Gulliver
Мей Уест не е просто актриса, тя е и създател на сюжетите за 9 от филмите, в които взе участие. През 1935 Мей е най-високо платената актриса в Холивуд.

Но като че ли тези триумфи мога да преглътна, само че когато стане дума, че самият Салвадор Дали е бил мощно впечатлен от Мей, че тя е била една от неговите велики вдъхновения. Е, тогава, признавам, малко стартирам да изпитвам завист на актрисата и дамата Мей Уест.

Да, Мей Уест впечатлява със сексапилната си фигура, само че става известна с чудесната си игра на думи. Двусмислените ѝ изречения са нейната запазена марка.
 мей уест Gettyimages/Gulliver  Тайна съставна част на прахуляк ни прави още по-красиви Edna предлага Тайна съставна част на прахуляк ни прави още по-красиви
Нека стартираме с обичаните ми:

► Жените с "минало " мощно интригуват мъжете - тъй като мъжете се надяват, че историята ще се повтори и с тях.

► Един мъж вкъщи… коства колкото двама на улицата.

►Всеки мъж, който съм срещала, е желал да ме отбрани. Не мога да схвана от какво.

Прочетете останалата част от забавните цитати на провокативната Мей Уест в нашата изложба ТУК. >>>

Още забавни публикации, които да прочетете:
Грейс Кели - историята на Edna невероятна принцеса: aктрисата, която извърши фантазията на милиони дами Жената, която смъкна краля и "качи " Елизабет II на трона: Уолис Симпсън Как Сакс-Кобург и Гота станаха Уиндзор: увлекателната история на английската кралска династия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР