Замисляли ли сте се какво ще стане, ако следвате абсолютно

...
Замисляли ли сте се какво ще стане, ако следвате абсолютно
Коментари Харесай

Фитнес митовете, които пречат на добрата форма

Замисляли ли сте се какво ще стане, в случай че следвате безусловно всеки съвет, по отношение на тренировките, който в миналото сте получили или прочели? Определено не ви го предлагаме.

Разграничаването на рекомендациите, които си заслужават от тези, които са отживялост и не са доста рационални може да е много комплицирана задача, по тази причина събрахме най-вредните легенди за фитнеса, които би трябвало да се постараете да избягвате.

Най-доброто време за подготовка е заран

Най-доброто време за извършения в действителност е тогава, когато на вас ви се тренира или когато въобще имате време да го извършите. Някои хора се кълнат, че утринните тренировки им дават повече сила, до момента в който за други визитата на фитнеса след работа е по-удачно. Тук няма верен отговор, само че би трябвало да запомните следните неща: избягвайте интензивните тренировки вечер, тъй като след тях в мозъка се отделят химикали, които могат да ви попречат да заспите; в никакъв случай не тренирайте на изцяло празен или изцяло цялостен корем – уверете се, че преди упражненията сте хапнали нещо, въпреки и малко.

Винаги избирайте тежести, с които можете да извършите най-малко 12 повторения

Не би трябвало да стартирате с тежестите, които не можете да помръднете, само че в случай че в действителност се стремите към оформяне на мускули, би трябвало да ги предизвиквате. Постепенното увеличение на тежестите, въпреки и за малко повторения, в действителност ще ви накара да забележите разликите. Това е поради обстоятелството, че силата, която се изисква да повдигнете тежест 12 пъти е по-малка, от тази, която се изисква за по-тежка тежест, повдигната по-малко пъти.

Ако желаете добре завършени, издължени мускули, заложете на пилатес, йога или балет

Колкото и добре да звучи това, един път откакто сте достигнали оптималната височина и сте спрели да растете, това важи и за мускулите ви. Няма извършения, които да могат да ги издължат. Пилатс, йога и балет обаче в действителност могат да трансформират стойката ви, учейки ви да стоите изправени, с изправен гръбнак. Вдигането на тежести няма да накара мускулите ви да наподобяват “мъжки ”, в случай че не взимате някакви добавки, по тази причина умерено можете да се отдадете на такива тренировки.

Трябва да вършиме доста кардио тренировки, в случай че желаете да горите мазнини

Тялото ви гори калории и мазнини непрекъснато, без значение дали се упражнявате или не, по тази причина количеството време, което е нужно да прекарвате във фитнеса, зависи от самия човек и неговото тяло. Кардиото е превъзходен метод за горене на калории, само че не е единственият, даже не и най-ефективният. По последни изследвания 20 мин. интервални тренировки са по-ефективни от 40 мин. кардио.

 

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР