Замисляли ли сте се как изглежда най-луксозната обществена баня в

...
Замисляли ли сте се как изглежда най-луксозната обществена баня в
Коментари Харесай

Вижте най-луксозната обществена тоалетна в света

Замисляли ли сте се по какъв начин наподобява най-луксозната социална баня в света. За такава се сочи тоалетна на 6-ия етаж на търговски център в Китай.

Обществената тоалетна в този търговски център е същинска приятност за окото ненадейно първокласния си дизайн.

Разположена в комерсиалния център Deji Plaza в Нанкин, Китай, първокласната социална тоалетна наподобява като самобитно светилище. Освен хармония, банята идва и с функционални елементи като портове за безжично зареждане.

Сгушено на шестия етаж на първокласен търговски център, това място е преживяване като никое друго. Проектирана от X+Living - основана в Шанхай архитектурна компания, първокласната баня наподобява като причудлива градина, излязла напряко от приказка.

Въпреки че публичните бани не провокират доста приятни асоциации, влизайки в тази може да измененията визията си.

" Създадохме този план с вярата да отдадем респект на все по-дългоочакваната пролет, в изискванията на актуалната екологична рецесия. Ето за какво въведохме тематиката „ Пролетна градина “ в него ", споделя Ли Ксианг, основен дизайнер и създател на компанията.

Черпейки ентусиазъм от природата, Ли трансформира цветя, растения и инсекти в нереални форми, които украсяват интериора на банята.



При влизане посетителите минават през дълъг кулоар, който прилича преживяването на разходка из магическа градина, оповестява Insider, представен от pochivka.blitz.bg.

Стенни лампи във формата на цветя и украшения, наподобяващи същества от същинската природа, украсяват тавана, а зелените стени са облицовани с растения, които надничат през решетъчните прозорци. Дори лъскавият под има шарка, която наподобява на крилца на пеперуда.

В края на пътеката е всекидневната с дивани, завършени като цветни листенца, разделящи мъжката и женската баня. Всички употребявани интериорни детайли и мебели са проектирани по поръчка, споделя Ли.

" Интегрирахме и доста дребни функционални елементи, които биха могли да допринесат за комфорта на посетителите ", прибавя Ли, като показва, че имат безжични бази за зареждане в шкафа в банята, а мивките са проектирани на разнообразни височини, с цел да отговорят на потребностите както на възрастните, по този начин и децата.



По-меки светлини са сложени в стаята за кърмене, с цел да се сътвори по-приятна атмосфера за децата. Дизайнерските елементи в пространството са естетически издържани, само че и функционални.

" Интеграцията е гладка и незабележима, само че въпреки всичко може да донесе изненади и улеснение на посетителите по време прилагане ", споделя Ли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР