Замисляли ли сте се как държите мобилния си телефон? Това

...
Замисляли ли сте се как държите мобилния си телефон? Това
Коментари Харесай

Вижте как държите смартфона си и разберете тайни за характера си

Замисляли ли сте се по какъв начин държите мобилния си телефон? Това надали ще стигне до главата на нqкого въобще. Но в действителност това може доста да свидетелства и отрази вашия темперамент непосредствено.

Бяха разпознати 4 метода, всеки от които дава избрана характерност на човек. Искате ли да знаете какъв вид сте човек?

1. Натискате екрана, употребявайки единствено един палец и държите телефона единствено с една ръка.

Това подсказва, че не обичате да удължавате удоволствието и да отлагате нещата за по-дълго време. Вие решавате всичко едновременно. Организацията и дисциплината преди всичко за вас; ясно разделяте понятията „ добро” и „ лошо” за себе си.

2. Държите телефона с две ръце и пишете текста с палец.

Спешно се нуждаете от грижи и внимание, които постоянно ви липсват; неумишлено търсите отбрана. Бъдете по-щедри откъм страсти. Вашият сътрудник постоянно не схваща какво желаете, тъй като не сте привикнали да излагате прекомерно доста възприятията си и е много мъчно за него в такава обстановка да ви разбере. Трябва да сте по-меки и да не се стеснявате да изразявате страстите си.

3. Държите телефона с две ръце, употребявайки два пръста по едно и също време, с цел да въвеждате.

Имате потребност от поддръжка под формата на сътрудник в живота, който може да ви разбере изцяло. Ако наоколо има такава надеждна поддръжка под формата на обичан човек, тогава това е просто скъп подарък за вас, защото с него вие ставате по-уверени и морално по-силни.

4. Телефонът е в едната ви ръка, а натискате екрана с показалеца на другата ръка.

Тих и балансиран човек. Като предписание вие вършиме жертви в ущърб на себе си, тъй че другите да се усещат добре. Тихите, неприветливи, спокойни места са вашето уютно пристанище, а всеобщото събиране на хора въобще не е за вас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР