Замисляли ли сте се да включите какаовото масло в рутината

...
Замисляли ли сте се да включите какаовото масло в рутината
Коментари Харесай

7 ползи за красотата от какаовото масло

Замисляли ли сте се да включите какаовото масло в рутината си за хубост? Ако към момента не, вижте 7 изгоди на какаовото масло, които ще ви убедят.

Природата ни е дарила с безпределно многообразие от растения, които имат многочислени изгоди освен за здравето, само че и за външния тип. Вероятно сте чували, че какаовото масло се употребява в продуктите, свързани с хубостта. И неслучайно. Вижте 7 изгоди за хубостта от какаовото масло:
Действа като антиоксидант
Какаовото масло е цялостно с антиоксиданти, които както добре знаем, се борят със свободните радикали. Поради тази причина този тип масло оказва помощ на кожата да се отбрани от стресовите фактори на околната среда и от неизбежните признаци на стареене. Свободните радикали изсушават кожата, до момента в който какаовото масло има надълбоко овлажняващо деяние.

Успокоява сензитивната кожа
Много хора с сензитивна кожа изпитват усъвършенстване, когато употребява масло от какао. Може да нанасяте какаово масло върху раздразнена и суха кожа, като по този метод тя ще възвърне своята мекост и разтегливост.

 Добави изложение
Овлажняване на напукани устни
Тъй като какаовото масло толкоз добре подхранва и овлажнява устните, може да го употребявате, когато те са напукани. Това е изключително ефикасен метод за грижа за устните в студените месеци от годината.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР