Замислихме се (успяхме въпреки коварния хроничен махмурлук) за идиотския факт,

...
Замислихме се (успяхме въпреки коварния хроничен махмурлук) за идиотския факт,
Коментари Харесай

Кои жени се свалят най-лесно

Замислихме се (успяхме макар подлия продължителен махмурлук) за идиотския факт, че има мацки, които постоянно съумяват да се уредят със секс. И се оказва, че аргументите не са единствено във външния тип! Чети надолу!

Моделка
Ми, бате, какво да ти кажем – моделките са си моделки. Имаме един другар, който споделя, че моделките може и да си лягат с чичковци и футболистчета поради кинтите и модата, но от време на време и на естествените дришльовци като нас им се отварят парашутите. Има го и значимият факт: всички си споделят „ Тая е суперяка, прекомерно добра е за мен! “ и никой не й се опитва с изключение на въпросните чичко-паричковци. А и тя желае някой заслужен млад пич да й тегли една… богатства дума! Сигурното е, че с такава визия постоянно ще си откри някого.

Сладка
Тя не наподобява като за корица на фешън списание, само че е извънредно чаровна, а това постоянно работи. Просто Има чудна усмивка, хубаво телце и не те нервира на практика с нищо. Има такива дами в съвсем всяка по-голяма компания. Докато огромните к*ротрошачки сякаш доста вилнеят, след 18-е общи напивания се оказва, че точно сладката мацка е овършала най-вече житни класове.

На вярното място
Рап, хип-хоп, басите гърмят, а мацката се размотва в близост с развлечени милитъри гащи + голям суечър. Освен това е сладка и си танцува с явен кеф. Е, няма по какъв начин да не си откри броя, сещаш се. Просто е част от въпросната субкултура и това мигновено я трансформира в гадже-мечта. Това, естествено, важи и за дългокоса рокаджийка с кожен панталон или дама с елегантна вечерна рокля на съответните места.

Умна
Няма да спрем да повтаряме, че извънредно доста умни дами съумяват да се уредят, тъй като в действителност знаят по кое време и какво да кажат, по какъв начин да постъпят, по какъв начин да реагират на непознато деяние и така нататък А когато дамата е и красива става комплицирано – както написа един роден създател: „ Умните и красиви дами ме объркват – не знам дали да ги чувам, или да ги ч*кам! “.

Сестра
Каквото и да си приказваме (Жоре, надяваме се да не четеш това…), сестричките на най-популярните пичове го отнасят устойчиво. Тя е от тези женки, които не желаят да стоят в сянката на брат си и по тази причина постоянно са на МАХ – в пиенето, танците, флиртовете, всевъзможни експерименти… Сещаш се. Един-двама ще я отрежат непосредствено, тъй като ще имат боязън от въпросния брат, но все някой 100% ще върже. И по този начин всяка вечер.

Стилна
Тя не е „ първа красота “ (както споделят бабките), обаче има съвършен жанр. Не е наложително да е с съвършена прическа и дрешките й да са на най-елитни марки. Достатъчно е добре да знае кое и по какъв начин й стои, да е избрала вярната композиция от модел, цвят и комбиниране, с цел да наподобява в действителност яка. Ние не разбираме от облекло, фризури и грим, обаче тъкмо тази мацка, която се е постарала (не прекомерно!) и й проличава, няма по какъв начин да си тръгне сама.

Пияна
Няма да се лъжем – има една категория дами, която просто би трябвало да бъдат дебнати по кое време надигат чашката. Това непосредствено трансформира обществения им статус и ги прави центъра на купона. Още повече, много мъже желаят да обхванат в техните центрове! Както споделя един другар: „ Само да не е грозна или дебела! “ – всичко останало се приема.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР