Заместващ учител е арестуван за предполагаемо смъкване на панталоните и

...
Заместващ учител е арестуван за предполагаемо смъкване на панталоните и
Коментари Харесай

Заместващ учител Стивън Канчиани е арестуван за предполагаемо смъкване на панталони, за да се изложи в час

Заместващ преподавател е задържан за хипотетично сваляне на панталоните и проявление на голи задни елементи и гениталии на клас, цялостен с калифорнийски шестокласници.

Стивън Канчиани, 32-годишен от Кънектикът, беше задържан във вторник, откакто полицията беше извикана в междинното учебно заведение Андерсън в окръг Шаста след недоволства от ужасени възпитаници, съгласно полицията.

„ Заместник-директорът сподели, че двама студенти са пристигнали в кабинета й и са й споделили, че могат да видят голите задни елементи на Канчиани и че панталоните му са отчасти свалени “, сподели полицейското ръководство на Андерсън в отчет за арест във Фейсбук.

Появява се фотография, която демонстрира учителя на бюрото му с забележима част от гърба му и дясната му ръка, пъхната в челен джоб. Учениците също оповестяват, че са виждали гениталиите му, съгласно KRCR.

„ Заместник-директорът реагира в класната стая и откри Канчиани със спуснати панталони и долни дрехи към средата на бедрото “, сподели полицията за учителя, който „ се твърди, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР