Заместникът на ръководителя на Специализираната прокуратура Димитър Петров допълни, че

...
Заместникът на ръководителя на Специализираната прокуратура Димитър Петров допълни, че
Коментари Харесай

Изненадваща Акция На Българските Власти! Спецчасти Ринат Купчини С Милиони Евро По Земята!

Заместникът на ръководителя на Специализираната прокуратура Димитър Петров добави, че са претърсени над 30 адреса, на които са открити подправените парични знаци. Иван Гешев посочи, че печатницата е открита в хотел в Слънчев бряг.

" На 20 октомври беше разкрита проведена незаконна група за разпространяване на неистинни парични знаци с користни цели ", сподели на брифинг наблюдаващият прокурор Евгения Деянова.

" Като обвинени са привлечени 4 лица. Те са арестувани в развой на правене на паричните знаци. Във вторник следва внасяне на искане за непрекъснато задържане под стража на четиримата. Това са банкноти с индикатив, какъвто досега не е бил намиран. Банкнотите имат всички детайли на отбрана, воден знак и светещи линии, както същинските. Предстои банкнотите занапред да бъдат предоставени за разбор, в това число на Интерпол ", сподели още наблюдаващият прокурор.

" Предстои определяне на пътя на банкнотите. Работи се в направление дали банкнотите са били изнасяни отвън страната. Банкнотите са били продавани против 6% от цената на еврото, а доларовите банкноти - против 20% от цената ", изясни тя и добави, че подправените банкноти са от 500 и 100 евро, както и от 50 $.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР