Заместникът на Никола Спасов на треньорския пост в Монтана -

...
Заместникът на Никола Спасов на треньорския пост в Монтана -
Коментари Харесай

Треньорът на Монтана съжалява: Можехме да измъкнем нещо от ЦСКА

Заместникът на Никола Спасов на треньорския пост в Монтана - Светлан Кондев, показа усещанията си от провалянето с 1:2 от ЦСКА.

" Ние сме удовлетворени от мача през днешния ден. Проблемът беше, че влязохме прекомерно респектирани от тима на ЦСКА. Първото полувреме играта не се получи, дадохме доста свободни пространства и за жал получихме гол. През второто полувреме момчетата излязоха по този начин, както би трябвало да играят, и демонстрираха положителното лице на Монтана ", съобщи Кондев.

" Първото полувреме можехме да сме доста по-агресивни и да не им даваме толкоз свободни пространства. Проблемите ни пристигнаха оттова. Второто полувреме изравнихме играта и стана равносилен мач. "

" Ситуацията е такава в целия свят. Тази седмица подготовката ни бе нарушена, имаме заболели футболисти, старши-треньорът го няма. Все отново по тази причина сме 20 индивида, мисля, че момчетата, които имахме, се оправиха сносно. Ние сме един екип, непрекъснато поддържахме връзка с Никола Спасов. Изпълнихме всичко, получи се ненапълно. Мисля, че можехме и да измъкнем нещо от този мач, само че не би трябвало да се вършат нещастия. Продължаваме напред и си гоним задачите ", добави Кондев.

" Има хора с недоволства, може да употребяваме тази седмица за възвръщаме, дълготрайни цели не можем да вършим. Дано всичко е обикновено. Добре е, че имаме пауза, с цел да може карантинираните футболисти да се върнат ", приключи наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР